“Top restaurant”

Geclassificeerd als nr. 4 van 72 Restaurants in Gummersbach
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
2 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten, gerund door Grieken, gezellig, zeer goed gevulde borden voor betrekkelijk weinig geld. Een echt familie bedrijf. Top Top Top

Datum van bezoek: augustus 2020

23 februari 2017 beoordeeld

De entree is heel vriendelijk, zeer behulpvaardig. Het eten was echt Grieks, lekker vlees daarbij was de sla simpel maar lekker afwisselend. Ondanks de drukte was er geen lawaai overlast. Wanneer ik in Gummersbach ben ik ga ik er zeker weer heen.

Datum van bezoek: februari 2017
21 januari 2016 beoordeeld

Heel lekker eten voor een goede prijs !! Ook de prijzen van drankjes zijn prima in orde.
De Griekse baas is duidelijk hoorbaar aanwezig.

Datum van bezoek: januari 2016
18 september 2015 beoordeeld

Gezellig restaurant, heerlijk eten, vlotte bediening, eigenaar heeft alles, met een vlotte babbel, goed onder controle. Gratis glaasje ouzo. Waar voor je geld.

Datum van bezoek: september 2015
22 september 2013 beoordeeld

Op zondagavond om 8 uur op basis van de recensies met 4 personen hier binnengestapt. We moesten even 5 minuten wachten en daarmee hadden we veel geluk. Tot ruim na 9 uur stonden er mensen te wachten en we begrijpen waarom! De prijzen zijn extreem laag; waar betaal je nog E. 1,30 voor een flesje cola van 0,3L? En E. 29,50 per stel voor een groot bord gevarieerde salades met brood en een grote schotel met geweldig vlees, rijst en patat? Echt, we zijn alle vier wel wat Grieks gewend, maar dit was de beste. De uitbater en zijn staf waren ook vriendelijk en snel en tenslotte: ik heb nog nooit een restaurant meegemaakt waar de rekening naar beneden werd afgerond en een fooi geweigerd! Kortom, we waren met 4 personen voor E. 65 klaar, met ieder een drankje, salade vooraf en veel eten. Een toetje lukte niet meer maar voor de prijs hoef je het niet te laten: ijs vanaf E. 1,50 tot E. 3,30...

Kortom: jammer dat we morgen alweer naar huis gaan!

Datum van bezoek: september 2013

Reizigers die Restaurant Rhodos bekeken, bekeken ook

Gummersbach, Noord-Rijnland-Westfalen

In Restaurant Rhodos geweest? Deel je ervaringen!