Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Expedia.com
56 US$
View deal
Gratis annuleren tot 13/05/21
Booking.com
53 US$
View deal
Gratis annuleren tot 12/05/21
FindHotel
63 US$
52 US$
View deal
BESPAAR 11 US$
Priceline56 US$
Hotels.com56 US$
StayForLong63 US$
alle 16 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (687)
Beoordelingen filteren
687 resultaten
Waardering van reizigers
218
290
137
27
15
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
218
290
137
27
15
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 687 beoordelingen
Beoordeeld op 30 oktober 2016

Op één kilometer lopen van het historische centrum vind je dit driesterren hotel met gratis parking en alle comfort en faciliteiten die je van een stadsbezoek verwacht. Bovendien is er een zwembad waar het aangenaam vertoeven is als je het lopen door de stad een afwisseling wil geven. De meer dan aangename prijzen zijn ook een belangrijke reden voor onze keuze. Heel vriendelijke ontvangst en de mogelijkheid om tot ’s middags te ontbijten maken het voor ons af.

Datum van verblijf: oktober 2016
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank christelle988
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 oktober 2015 via mobiele applicatie

Goed bereikbaar en ruime parking. Uitzicht op drukke weg en benzinestation.
Nette kamer en badkamer. Hele comfortabele bedden en dekbedden - top!

Klein zwembad met terrasje.
Ontbijt in buffetvorm, voldoende keuze.
Bij de naastgelegen supermarkt Carrefour was ook taxistandplaats. Voor klein bedrag in een paar minuten naar het centrum.

Datum van verblijf: oktober 2015
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Ellen_keizer
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 oktober 2015

Hartelijke ontvangst. De kamers waren voldoende groot met eigen badkamer en alles was netjes. Die avond kwam er een grote groep zodat we buiten het hotel een restaurant moesten zoeken. Heel vriendelijk en behulpzaam kregen we enkele goede tips voor eetgelegenheden.
Bij een volgend bezoek aan Jerez keer ik terug naar dit hotel.

Datum van verblijf: oktober 2015
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Daniel H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
IBISJEREZ, Director General van ibis Jerez de La Frontera Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 november 2015
Google-vertaling

Thank you for your kind comments and compliments.

I am delighted that you enjoyed your stay and I look forward to welcoming you back again soon.


Kind regards,

Rafael Nieto Menacho

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 juni 2015

Kamertip: Koelkastje
Datum van verblijf: juni 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Ibis Hotels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
IBISJEREZ, Director General van ibis Jerez de La Frontera Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 juni 2015
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Beoordeeld op 10 oktober 2014

Datum van verblijf: oktober 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Meer beoordelingen bekijken