Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 95
Aanbieding bekijken
Official Site
US$ 76
Aanbieding bekijken
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Expedia.com
US$ 100
Aanbieding bekijken
Hotels.comUS$ 100
TravelocityUS$ 100
getaroom.comUS$ 124
alle 16 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.557)
Beoordelingen filteren
1.557 resultaten
Waardering van reizigers
779
616
121
22
19
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
779
616
121
22
19
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.557 beoordelingen
Beoordeeld op 19 april 2022 via mobiele applicatie

Heerlijke plek om een paar dagen te verblijven. Het ontbijt is erg uitgebreid met veel vers fruit. De kamers zijn wat gedateerd, verder prima in orde. De tuin is heerlijk om na een dag even lekker in je ligstoel te hangen. Ik heb het personeel niet echt als heel vriendelijk ervaren, waarschijnlijk nadeel van zo’n groot hotel.

Datum van verblijf: april 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank de-san
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 23 juli 2021 via mobiele applicatie

Kamer en gang kunnen update gebruiken, verduisteringsgordijn met gaten en koelkastje doet het niet. Ruime badkamer. Medewerkers erg aardig en klantvriendelijk 5* waard. Mooie bar cafetaria , prijzen echt heel goed. Meer dan uitstekend ontbijt. Veel parkeergelegenheid kostenloos. Locatie redelijk. Al met al zeer tevreden voor €82 2 pers incl ontbijt

Datum van verblijf: juli 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank ChariSchiedam
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 22 juni 2019 via mobiele applicatie

Goed hotel op loopafstand van het centrum . Het is schoon, goed ontbijtbuffet met ruime keuze . Een heerlijk zwembad met genoeg ligbedden waar je kan eten en een drankje kan doen.
Het personeel is vriendelijk.

Datum van verblijf: juni 2019
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank vach2015
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 9 maart 2019 via mobiele applicatie

Wij hebben hier met een groepsreis 3 nachten verbleven. Toen ik de recensies las dacht ik wauw wat super. Maar verschillende van ons is het tegengevallen. Maar een aantal andere vond het weer geweldig. Ik deelde een kamer met een andere gast en die was vrij klein, zeker voor 2 personen. De bedden waren vrij hard en je kon eigenlijk niet goed bij de kast komen ivm de beperkte ruimte. Wij hebben geen tijd gehad maar er hing een kleine tv. De badkamer was modern en ruim ingericht. Weliswaar geen afvoer maar het trok snel weg. Geen koffie voorzieningen. En ondanks de grote eetzaal, waar alles wel regelmatig bijgevuld werd was er bijvoorbeeld geen verse jus. Veel broodjes maar die hadden wel wat knapperiger gemogen, geen lekkere cappuccino, geen verse zaadjes en granola etc. Daarentegen hadden bijvoorbeeld mensen die alleen een kamer naar ik hoorde wel een grote kamer met balkon. Terwijl een paar minder valide het ook met een kleine kamer moesten doen. Misschien toch iets om in de toekomst beter te regelen. Het oogt wel zeer luxe de binnenkomst en de vele kamers beneden. Ik vond het eten en de slaapkamers echt geen 4 sterren waard. Beneden echter weer wel.

Datum van verblijf: maart 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank 26maria2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 9 januari 2019

Groot hotel met alle voorzieningen op wandelafstand van het centrum.
Ideaal als doorreis hotel. Grote parking. Mooie en propere kamers.
Mooi zwembad en tuin.Verzorgd ontbijt en avondmaal. Kan wel erg druk
zijn rond het relatief kleine buffet.

Datum van verblijf: oktober 2018
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank YNNEJ4
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken