Dit hotel is zeer rustig gelegen op een prachtige locatie. Wij hadden gekozen om gebruik te maken van hun appartementen. De kamers waren zeer ruim en de 2 badkamers waren prima in orde. Het keukentje was zeer basic maar zeker ok voor hetgeen wij het nodig hadden. Er zijn 2 zwembaden, 1 kleinere aan het hotel en 1 groot aan de appartementen. Ligstoelen en parasols waren voorhanden. Aan het zwembad aan het hotel waren er zelfs lounge bedden. Het personeel was zeer vriendelijk en aan de receptie kregen we zeer goede tips over wat er te bezichtigen is in de buurt en op welk moment we hier het beste naartoe konden gaan. 's Avonds zijn we regelmatig gaan eten in het gastronomisch restaurant van het hotel. Van gewone pizza's voor de kinderen tot een gastronomisch menu, het was allemaal dik in orde. Proef ook zeker de plaatselijke wijnen.
We hebben nu al een paar keren Italiƫ bezocht, maar nergens kwamen ze zelfs maar in de buurt van het ontbijt dat we bij dit hotel kregen. Een zeer uitgebreide keuze. Niet alleen koffiekoeken en de typische koekjes, maar ook slaatjes, pannenkoeken, panini, ja zelfs pizza en verschillende desserts als tiramisu waren bij het aanbod. Absolute top.Meer
- Gratis wifi
- Gratis parkeren