Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sfeervol terras”
Beoordeling van Bie de Tantes

Bie de Tantes
Geclassificeerd als nr. 1 van 5 Restaurants in Eys
Keukens: Nederlands
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch, Lokale keuken, Gezinnen met kinderen
Dineropties: Ontbijt, Buiten zitten, Reserveringen
5 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Door de positieve recensies dit terras uitgekozen voor diner. Alles klopte. Gezellig terras, leuke bediening, lekker gegeten. Vast van plan om hier nog eens naar terug te komen.

Datum van bezoek: juli 2020
1  Bedank wendyv445
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (198)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

9 - 13 van 199 beoordelingen

3 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker op het terras gezeten en gegeten.
Eten was heerlijk, een driegangen menu wat normaal best te veel is, ging er prima in.
Bediening was vriendelijk.
Kom zeker terug

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank ieksploortje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 juni 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Na een wandeling hier terecht gekomen. Wat een gezellig en ruim terras. We werden snel en vriendelijk geholpen. Lunch was top! We hadden 1 vleesplank en 1 visplank. Een mooi proeverijtje, flinke portie en was erg lekker.

Datum van bezoek: juni 2020
Bedank Vacationer257433
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 juni 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een leuke plek is dit toch.
Binnen en buiten is t gezellig, leuke muziek, leuke bediening en echt super lekkere lunch gerechten!
Wij zijn nu voor de tweede x geweest, en terwijl we aan t eten zijn zien we zoveel lekkers voorbij komen dat we echt vaker terug moeten.
Hele leuke en gezellige plek!

Datum van bezoek: juni 2020
Bedank 871cristels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 juni 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeker een aanrader! Leuk terras aan de doorgaande weg in Eys. Vriendelijke bediening en hele grote porties eten. Veel keus en erg goed verzorgde maaltijden (leuk opgemaakt). Bovenal was her erg smaakvol.

Datum van bezoek: juni 2020
Bedank Lisanne-76
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bie de Tantes bekeken, bekeken ook

 

In Bie de Tantes geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding