Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekkere Italiaan”
Beoordeling van La Roma

La Roma
Geclassificeerd als nr. 14 van 95 Restaurants in Le Touquet – Paris-Plage
Certificaat van uitmuntendheid
Gegevens restaurant
5 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Deze Italiaan is zeker een aanrader. De zaak doet ongezellig aan, maar we kregen een prima tafeltje. Bediening is snel. Pasta pesto en bolognese erg lekker. Tiramisu heerlijk. Ook de witte Trebbiano wijn. Personeel is vriendelijk.

Datum van bezoek: augustus 2021
1  Bedank M7292
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (710)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 710 beoordelingen

10 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijke obers, lekkere pizza's(mochten wel klein beetje groter zijn) wel zeer vriendelijke bediening en propere zaak. Best op voorhand reserveren voor een plaatsje binnen

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank Wander33070637890
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Ligt uit de buurt van de drukte maar toch in het centrum. Eten op terras maakt het extra gezellig! Pasta Carbonara is een aanrader

Datum van bezoek: september 2020
Bedank maikeltjolle
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 november 2019 beoordeeld

Wij kwamen hierlangs voor een lunch en waren aangenaam verrast door de kwaliteit die we voorgeschoteld kregen. We namen de verse pasta 'ravioles cêpes' samen met een lekker glaasje rode wijn en vonden dit een superlekker gerecht. We werden verleid door de café gourmand die we zagen verschijnen op de tafel naast ons en ook deze verwenkoffie was super. Besluit: dit is zeker de betere Italiaan!

Datum van bezoek: november 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank ingegent68
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Perfecte prijs-kwaliteitsverhouding. Heerlijke desserts, lekker kalfsvlees, kortom prima italiaan! Vlotte bediening & zeer vriendelijk personeel!

Datum van bezoek: augustus 2019
1  Bedank TomD1971BE
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die La Roma bekeken, bekeken ook

Le Touquet – Paris-Plage, Pas-de-Calais
Le Touquet – Paris-Plage, Pas-de-Calais
 
Le Touquet – Paris-Plage, Pas-de-Calais
Le Touquet – Paris-Plage, Pas-de-Calais
 

In La Roma geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.