Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 172
Volledig restitueerbaar voor za 16 dec.
Priceline
US$ 172
Volledig restitueerbaar voor za 16 dec.
Geen aanbetaling vereist
Go to your Happy Price
CrownePlaza.com
US$ 147
Bespaar meer met IHG One Rewards
Expedia.comUS$ 152
Hotels.comUS$ 152
Agoda.comUS$ 179
alle 18 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.221)
Beoordelingen filteren
1.226 resultaten
Waardering van reizigers
507
460
150
67
42
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
507
460
150
67
42
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.226 beoordelingen
Beoordeeld op 22 augustus 2021 via mobiele applicatie

Een zeer goed en modern hotel met zeer vriendelijk en vrolijk personeel. Zalige en unieke cocktails “s avonds, en ondanks het vroege uur het beste ontbijt dankzij een zeer wakkere en goedgezinde dame! Dank u allemaal om het vertrek van een vriend wat gemakkelijker te maken!

Datum van verblijf: augustus 2021
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank MariskaL81
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 9 februari 2020

Ik heb genoten van het lekker ontbijt, de goede bedden en het lekker eten. Spitig dat er geen nederlandstalig personeel aanwezig is. Het feit dat het hotel zo dicht bij de luchthaven ligt is wel een troef.

Datum van verblijf: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank surfdude2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Crowne Plaza B, Front Office van Crowne Plaza Brussels Airport, an IHG Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 februari 2020

Dag meneer Surfdude,

Dank voor uw review on Tripadvisor. Goed om te horen dat u ons ontbijt goed vond smaken en dat de locatie handig is om uw vlucht te kunnen pakken. Jammer dat u ingecheckt/uitgecheckt bent door niet-Nederlandstalig personeelslid, wij proberen altijd een combinatie van personeelsleden aanwezig te hebben bij de receptie zodat er meerdere talen gesproken kunnen worden.
Fijne dag gewenst,

Met vriendelijke groet,
Robert
Front Office

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 januari 2020 via mobiele applicatie

Prima hotel, goede bedden en dekbedden. Kussens zacht genoeg.
Heerlijke spray met lavendel om je kussen mee in te spuiten voor een goede nachtrust. Geen last van lawaai, kamers lijken goed geluidsdicht. De airco is wel erg lawaaierig. Ik was mijn oordoppen vergeten dus heb de airco uitgezet. De kamer werd niet te warm.
Het ontbijt is goed en genoeg keus.
Ik heb 's avonds in het restaurant een Vega curry met wilde rijst gegeten. Duurde een beetje lang maar het eten was lekker.
De fitness is voor een hotel trouwens uitstekend, de cardio apparaten relatief nieuw. Genoeg gewichten en andere attributen voor krachttraining.
Als ik hier volgende maand weer ben voor werk zal ik hier zeker weer logeren.

Datum van verblijf: januari 2020
Reistype: Reisde voor zaken
2  Bedank Jeanet17
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Crowne Plaza B, Front Office Manager van Crowne Plaza Brussels Airport, an IHG Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 januari 2020

Beste Jeanet17

Hierbij zou ik u graag willen bedanken voor uw verblijf bij Crowne Plaza Brussels airport en voor uw feedback over uw verblijf!
Het is leuk om te lezen dat u een aangename ervaring had bij ons.

We kijken er naar uit om uw opnieuw te verwelkomen!

Vriendelijke groeten

Julie
Front office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 januari 2020 via mobiele applicatie

We werden heel vriendelijk ontvangen op de receptie en mochten reeds in de voormiddag over de kamer beschikken.
De kamer was volledig ok en dit met een mooie badkamer. Het ontbijt was prima. Een minpuntje de prijzen van de drank in het restaurant swingen de pan uit.

Datum van verblijf: januari 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Jan M
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Crowne Plaza B, Front Office Manager van Crowne Plaza Brussels Airport, an IHG Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 januari 2020

Beste Jan M

Dank u vriendelijk voor uw feedback over uw verblijf bij Crowne Brussels Airport.
Uw feedback is belangrijk voor ons om ons in de toekomst te kunnen verbeteren.

Wij verwelkomen u graag terug bij ons!

Vriendelijke groeten

Julie

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 november 2019

Wij hebben een nacht geboekt in Plaza Crown Brussels Airport omdat wij vroeg in de ochtend op het vliegveld moesten. Dit hotel is ons uitstkend bevallen. Ruime mooie schone kamers met een uitstekend ingerichte badkamer en een prima bed. Ook de medewerkers waren bijzonder gastvrij en erg klantvriendelijk. Het eten in het restaurant alsmede het ontbijt was perfect. Een groot pluspunt is het parkeren bij het hotel omdat zij een shuttle bus naar het vliegveld hebben. Die shuttlebus rijdt vanaf 's morgens 6.00 uur tot 23.00 uur in de avond. Zeker voor herhaling vatbaar want die 4,5 sterren die het hotel heeft is zeker verdiend.Geweldig hotel.

Datum van verblijf: oktober 2019
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank wimrijsdijk70
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken