Geachte Michel, Eerst en vooral wil ik u bedanken dat u de tijd heeft genomen om uw recent verblijf bij ons te beoordelen.
Aangezien wij kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel dragen, betreur ik ten zeerste dat u problemen heeft ondervonden tijdens de check out en met de lunchbox.
Dit had zeker niet mogen gebeuren en wij hebben dan ook onmiddelijk acties ondernomen.
Bij deze bied ik u onze welgemeende excuses aan voor deze teleurstellende ervaring en voor alle ongemak dat u hierdoor heeft ervaren.
Wij blijven verder de nadruk leggen op een goede service, om situaties zoals de uwe in de toekomst te voorkomen.
Dit gezegd zijnde, ben ik mij ervan bewust dat dit uw ervaring niet ongedaan kan maken. Desalniettemin hoop ik ten zeerste dat u ons de kans geeft, u in de toekomst alsnog te mogen verwelkomen zoals het hoort.
Wij hopen hiermee uw vetrouwen in ons hotel te herstellen en u de kwaliteit en service te tonen waar wij voor staan en waar wij naar streven.
Aarzel dan ook niet om mij te contacteren bij een volgend bezoek, zodat ik persoonlijk uw verblijf kan voorbereiden.
Roserie de Wild
Roserie.dewild@ihg.com