Beste Heer/Mevrouw De Boeck,
Allereerst wens ik u hartelijk te bedanken voor het delen van uw ervaring met betrekking op uw verblijf bij NH Brussels Airport.
Na uw beoordeling zorgvuldig te doornemen, kan ik concluderen dat we niet aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen en zo op veschillende vlakken zijn tekort geschoten. Ik wil u mijn oprechte verontschuldigingen aanbieden voor het feit dat we ons niet hebben kunnen onderscheiden als viersterren NH Hotel.
Ik kan volkomen begrijpen dat u teleurgesteld bent van begin tot eind, beginnend bij de geluidsoverlast op de kamer, gevolgd door de slechte regeling voor uw transport van het hotel naar de luchthaven.
Het spijt me oprecht dat u een slechte nachtrust heeft ervaren door de dichtslaande deuren. Dit is recentelijk een meer terugkerend probleem geworden, dat nu ook onmiddellijk wordt aangepakt door onze technische dienst om te voorkomen dat dit zich naar de toekomst toe opnieuw voordoet.
Uw uitleg in verband met de slechte shuttle service is voor ons van uiterst groot belang. Wij bieden deze service aan als extra dienst voor onze gasten om snel en makkelijk naar de luchthaven te komen. Ik zie dat niet alleen de shuttle niet operationeel was die dag, maar de oplossing geboden door de receptie zo ondermaats was dat u ten einde raad op een eigen oplossing bent gekomen. Ik zorg voor de nodige opvolging met het personeel in kwestie, en had me graag persoonlijk voor geexcuseerd bij u voor alle ongemak dat hiermee gepaard ging.
Hopelijk bent u bereid om ons nog een kans te geven. Als u beslist om terug te komen naar het NH Brussels Airport hotel, aarzel dan niet om mij rechtstreeks te contacteren. Ik zal er persoonlijk voor zorgen dat uw verblijf een schitterend verblijf wordt!
Natalia Van Keymolen
Front Office Manager