Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Odakota2005
Budel, Nederland

Fijn hotel om te verblijven, voordat je vertrekt met het vliegtuig

Beoordeling van Novotel Brussels Airport
4,0 van 5 bollen13 sep 2022 beoordeeld
We hebben de nacht, voordat we vertrokken met het vliegtuig overnacht in Novotel Brussels Airport.
We hebben gebruik gemaakt van het Park, Sleep & Fly arrangement en dit is ons goed bevallen.
Kamer was ruim en schoon, allen de airco maakte iets te veel geluid.
In de bar hebben we wat gegeten en dit goed
Datum van verblijf: september 2022
3,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
4,0 van 5 bollenHygiëne
4,0 van 5 bollenService
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Novotel Brussels Airport, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 14 sep 2022
Beste gast,
Bedankt voor uw feedback.

We hopen dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons. Indien u lawaaihinder ervaart, mag u de receptie hier zeker over aanspreken. We kunnen dan meteen voor een oplossing kijken.

Vriendelijke groet en hopelijk tot nog eens!

Your Novotel Brussels Airport Team
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
Executive room detail
€ 163
  • Expedia.com
    € 186
  • Agoda.com
    € 156
  • Priceline
0.9 km van Novotel Brussels Airport
Gratis wifi
Restaurant
€ 175
  • HolidayInn.com
    € 175
  • StayForLong
    € 169
  • Expedia.com
    € 174
1.7 km van Novotel Brussels Airport
Gratis wifi
Restaurant
€ 202
  • Expedia.com
    € 207
  • StayForLong
    € 190
  • Hotels.com
    € 207
1.8 km van Novotel Brussels Airport
Gratis wifi
Restaurant
restaurant
€ 109
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
    € 109
  • Tripadvisor
    € 109
  • Vio.com
1.5 km van Novotel Brussels Airport
Gratis wifi
Restaurant
Exterior view
€ 93
  • ibis Budget
    € 93
  • Expedia.com
    € 93
  • Hotels.com
    € 93
2.0 km van Novotel Brussels Airport
Gratis wifi
Exterior view
€ 110
€ 104
  • Booking.com
    € 104
  • Expedia.com
    € 104
  • Priceline
2.0 km van Novotel Brussels Airport
Gratis wifi
Restaurant
€ 110
  • Agoda.com
    € 110
1.5 km van Novotel Brussels Airport
Lobby Area
Go to your Happy Price
  • Trip.com
  • StayForLong
  • Vio.com
1.5 km van Novotel Brussels Airport
Gratis wifi
Restaurant
penta Brussels Airport Entrance dpi
Go to your Happy Price
  • StayForLong
  • Trip.com
  • Vio.com
1.5 km van Novotel Brussels Airport
Gratis wifi
Restaurant
THON Airport
Go to your Happy Price
  • Vio.com
  • Trip.com
  • StayForLong
1.5 km van Novotel Brussels Airport
Gratis wifi
Bar/lounge
Meer hotels in Diegem bekijken
Beoordelingen (1.873)
Beoordelingen filteren
1.873 resultaten
Waardering van reizigers
436
857
391
109
80
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
436
857
391
109
80
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
9 - 14 van 1.873 beoordelingen
Beoordeeld op 29 juni 2022

Datum van verblijf: juni 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van Tripadvisor LLC of een van haar partners. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 3 juni 2022

Park, sleep & fly geboekt. Kamers zijn overduidelijk aan renovatie toe. Hotel ligt gunstig vanwege de nabijheid van de luchthaven maar zou 't zeker niet aanraden voor een verblijf van meerdere overnachtingen. Restaurant is duur en de kaart is zeer beperkt. Kwaliteit van het eten echter niets op aan te merken. Bediening verre van adequaat. Daar onze vluchttijden buiten het schema van de shuttlebus van het hotel lagen, werd een taxi voor ons geregeld. Ook zou de taxi na onze terugvlucht door het hotel vergoed worden. Om kosten te besparen werden wij, bij onze rit naar het vliegveld, met een andere familie in de taxibus gezet. Dat er een zitplaats te weinig was maakte blijkbaar niet zoveel uit. Gezien de haast die wij hadden, hebben wij maar een kind op schoot genomen. Twee weken later bij aankomst op de luchthaven twee taxi's genomen, we waren immers met vijf personen en taxibussen waren schaars. De man aan de receptie van het hotel weigerde om onze tweede taxi te vergoeden, daar het ticket volgens hem niet aan de juiste eisen zou voldoen. Wij verblijven altijd in Accor hotels en zijn zelden zo teleurgesteld als dit maal.

Datum van verblijf: april 2022
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank TheScrutinizer81
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 21 april 2022

Als je een vroege vlucht hebt, ben je al onmiddellijk in vakantiemodus: auto gratis parkeren, vriendelijk onthaal, mooie kamer met goede bedden, Alles zeer verzorgd, taxi naar de zeer dichtbije luchthaven,…

Datum van verblijf: april 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank 13filips
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Novotel Brussels Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 mei 2022

Beste Filips,
Hartelijk dank voor uw review.

Prettig te vernemen dat we u met onze gunstige ligging en vriendelijke medewerkers van dienst konden zijn. We hopen dat u ook heerlijk geslapen hebt.

Het was een plezier jullie te mogen ontvangen en hopelijk tot een volgende keer.

Hartelijke groet,


Sébastien Lesbegueries, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 maart 2022

Mails worden snel beantwoord, de check-in en out gaat vlot. Vriendelijke bediening ih restaurant en gewoon heel handig voor vroege vlucht. Prijs/kwaliteit top. Propere kamer en badkamer. Taxi en/of shuttlebus goed geregeld.

Datum van verblijf: maart 2022
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank sophiedF2169QF
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Novotel Brussels Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 april 2022

Beste Sophiedf,
Bedankt voor uw fijne review.

Het doet ons veel plezier dat u tevreden was over de netheid van ons hotel en u goed ontvangen werd door ons personeel. We geven uw complimenten zeker door!

Graag tot een volgende keer!
Met vriendelijke groeten,


Sébastien Lesbegueries, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 januari 2022

Mooie schone hotel en hotelkamer met lekker ontbijt. In de kamer koffie+cups machine van Philips en een waterkoker met theezakjes, koelkast met flesje water erin.

Zeer uitgebreide ontbijt buffet.

Cijfer 10

Datum van verblijf: december 2021
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank aelya2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Propriétaire van Novotel Brussels Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 januari 2022

Beste gast,
Bedankt voor uw positieve review.

Het doet ons plezier dat u genoten heeft van een aangenaam verblijf bij ons in Diegem en dat u helemaal tevreden was met ons lekker ontbijt.

We wensen u een voorspoedig 2022!
Hartelijke groet,

Jurgen Van der Haegen, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken