Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
NH Brussels Airport(Diegem)(Heel veel waar voor je geld!)
135 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Novotel Brussels Airport(Diegem)(Heel veel waar voor je geld!)
107 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
167 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
85 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 21% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 21% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 108 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

113 US$
85 US$
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Besparingsmelding! 11% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 11% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 95 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Parker Hotel Brussels Airport(Diegem)(Heel veel waar voor je geld!)
93 US$
85 US$
Agoda.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
85 US$
80 US$
Trip.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
66 US$
ibis Budget
Zie aanbieding
110 US$
97 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Beoordelingen (174)
Beoordelingen filteren
174 resultaten
Waardering van reizigers
69
73
13
15
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
69
73
13
15
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
8 - 13 van 174 beoordelingen
27 mei 2018 beoordeeld

  • Verbleef: mei 2018, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Park Inn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
21 mei 2018 beoordeeld

  • Verbleef: mei 2018, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Park Inn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Lisa M, Marketing Coordinator van Park Inn by Radisson Brussels Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 mei 2018

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
19 december 2017 beoordeeld

Het hotel is modern, kamers zijn goed, bed goed, badkamer goed, receptie vriendelijk en snel. Parkeren moet je helaas 15 euro per dag extra betalen, let hier op. De "roasted chicken" van het grill menu blijkt gefrituurde kip te zijn, dat is toch wel een grote afknapper. Maar het grootste probleem is de WIFI. Die is volledig gefilterd. Zelfs mijn outlook mail kan niet laden..... En ook bv netflix is onbruikbaar. Toch jammer deze censuur in 2017..

  • Verbleef: december 2017, reisde voor zaken
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
2  Bedank Fransbf
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 september 2017 beoordeeld

Heel erg mooi hotel. De kamers zijn ruim, verzorgd en modern.
Alle comfort is aanwezig. Op de kamers is het stil.
Staff is heel erg vriendelijk en behulpzaam. Mooie en propere badkamer.
Het bed is heel erg goed.

  • Verbleef: november 2016, reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank GerritN1981
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
infobrusselsairport, Marketing Coordinator van Park Inn by Radisson Brussels Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 september 2017

Beste GerritN1981,

Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling. Het doet ons veel deugd te lezen dat u genoten heeft van het hotel en onze service.

Tot binnenkort.

Met vriendelijke groeten,

Lisa Marrone
Local Marketing Coordinator

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima hotel met zeer vriendelijk personeel! Alles wordt in het werk gesteld om het naar je zin te hebben. Het eten in de rgb grill was zeer goed, vooral dankzij het bekwame en gemotiveerde personeel. Kamers zijn superschoon en bedden zijn top!

Verbleef: september 2017, reisde met een partner
Bedank ilsilencio
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
infobrusselsairport, Marketing Coordinator van Park Inn by Radisson Brussels Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 september 2017

Beste ilsilencio,

Hartelijk dank om uw ervaringen met ons te delen.
Het doet ons deugd te lezen dat u genoten heeft van uw verblijf.

Wij hopen u nogmaals te mogen verwelkomen in ons hotel.

Met vriendelijke groeten,

Lisa Marrone
Local Marketing Coordinator

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken