Bert V
Echt, Nederland

Van der Valk; altijd goed!

4,0 van 5 bollen20 okt 2024 beoordeeld
Kleine, maar mooie, zeer modern-ingerichte kamer.
Prijzen zijn wat aan de hoge kant, maar daar staat wel kwaliteit tegenover.
Buffet ontbijt valt nooit tegen, maar is qua prijs wat aan de hoge kant. (ā‚¬35,-) Om de kamer te bereiken was een uitgebreide instructie nodig, plus het gebruik van twee verschillende liften. Achteraf gezien viel dit wel mee.
Datum van verblijf: oktober 2024
Reistype: Bezocht voor zaken
Irem Yilmaz, Marketing van Van Der Valk Hotel Brussels Airport, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 23 okt 2024
Beste Bert,

Hartelijk dank voor je positieve review en voor je terugkerende vertrouwen in Van der Valk! We zijn blij dat je genoten hebt van onze moderne kamers en het uitgebreide ontbijt.

Wat betreft de route naar de kamers in ons wings-gebouw, we hebben naar aanleiding van eerdere feedback al extra signalering aangebracht, maar we zullen zeker ook jouw opmerking ter harte nemen voor verdere verbetering.

We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Van der Valk Brussels Airport Team šŸ›Žļø
1.3 km van Van Der Valk Hotel Brussels Airport
ā‚¬Ā 74
Meer hotels in Diegem bekijken
Beoordeeld op 7 oktober 2024

Prachtige kamer, stil en zeer comfortabel. Het blijft een feest om bij Van der Valk te kunnen overnachten. De kamers zijn altijd ruim en zeer comfortabel. En het personeel erg vriendelijk en en staan altijd klaar voor je. Dus ik kan iedereen Van der Valk Hotel Brussels Airport aanbevelen.

Datum van verblijf: oktober 2024
Beoordeeld op 30 september 2024

Live cooking niet liveā€¦. Hotelkamer niet schoonā€¦.
Verfspatten op de grond muur en bedā€¦ putje wat stonkā€¦.
Koelkastje was kapot
Ramen smerig

Het weekendje wat ons even rust moest geven even moest laten genieten van luxe even man vrouw zijn inplaats van mantelzorger/ papa mama viel helaas echt tegen
Zeker als je al verschillende van der valk gewend benā€¦

Beoordeeld op 29 september 2024

Ik heb recentelijk het Life Cooking Buffet bezocht, maar helaas was het een grote teleurstelling. Vergeleken met het Life Cooking Buffet in Antwerpen, waar we eerder waren, was dit absoluut niet zijn geld waard.

Ten eerste waren de frietjes verre van krokant, wat al direct een domper was. Bovendien was er soms van bepaalde gerechten amper iets te kiezen; de selectie was zeer beperkt. We hadden ook verwacht de chefs live te zien koken, wat een belangrijk aspect van de ervaring zou moeten zijn, maar dat was helaas niet het geval. Er was ook maar keuze tussen kip en klein stukjes biefstukje Het leek meer op een gewoon buffet zonder enige vorm van live koken.

Het dessertbuffet was ook erg pover. Het aanbod was beperkt, en tot onze verbazing was er geen ijs beschikbaar, wat een basiselement zou moeten zijn bij een buffet zoals dit.

Kamertip: live cooking is hier niet aan te raden... niet echt waar voor zijn geld
Beoordeeld op 24 september 2024

Alles is prima voor elkaar. Temperatuur in de kamer is echter veelste warm. Kreeg het helaas niet koeler. Geen raam die open gezet kan worden.

Beoordeeld op 20 september 2024

Erg slechte ervaring, vreselijke service, vieze kamer en zeer onprofessioneel handelen van personeel.

Mijn uitgebreide klacht volgt.