Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 106
Geen aanbetaling vereist
Expedia.com
US$ 105
Word beloond met One Key
Vio.com
US$ 88
Hotels.comUS$ 105
StayForLong
ZenHotels.comUS$ 112
alle 14 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.769)
Beoordelingen filteren
2.770 resultaten
Waardering van reizigers
1.091
943
385
219
132
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.091
943
385
219
132
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
37 - 42 van 2.770 beoordelingen
Beoordeeld op 25 juli 2023

Van check in tot vervoer naar de luchthaven verliep alles stipt en perfect. Ideaal om zonder verkeerstress aan de vakantie te beginnen. Personeel is heel behulpzaam en vriendelijk. Heel uitgebreid ontbijt.

Datum van verblijf: juli 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank HDerumeaux
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Irem Yilmaz, Marketing van Van der Valk Brussels Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 juli 2023

Beste HDerumeaux,

Hoe fijn om te horen dat je een geweldige ervaring hebt gehad in ons hotel. Je review heeft onze dag goed gemaakt!

We zijn ontzettend blij dat we hebben kunnen bijdragen aan een goede start van je vakantie en kijken er nu al naar uit om je hier weer te mogen verwelkomen bij het ophalen van je auto.

Met vriendelijke groet,

Van der Valk Brussels Airport Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 juli 2023

Ik kende het superbox concept niet, maar is een absolute aanrader als je alleen reist, zakelijk of prive. De box is van alle gemakken voorzien en geeft een comfortabel en prettig gevoel. De gratis koffie/thee en frisdranken op de gang zijn een mooie aanvulling op de overall prima service!

Datum van verblijf: juli 2023
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank jangrijpma
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Irem Yilmaz, Marketing van Van der Valk Brussels Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 juli 2023

Hallo jangrijpma,

We zijn erg blij om te horen over je recente ervaring bij ons en we zijn zo verheugd dat je onze Superbox kamers aanbeveelt!

Deze gezellige kamers zijn inderdaad speciaal ontworpen voor alleenreizenden en bieden veel verschillende gemakken zoals een bluetooth geluidssysteem in het plafond en een muziek- en leeshoek in de superbox paradise lounge.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen en we kijken ernaar uit om je snel weer te verwelkomen!

Met gastvrije groeten,

Van der Valk Brussels Airport Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 juli 2023

alles was goed en perfect iedereen was vriendelijk en hulpzaam zeker een aanrader voor iedereen , bij de room cleaning was de vuilbak niet proper gemaakt maar dat is zeker geen ramp maar voor de rest was alles prima

Datum van verblijf: juli 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank agjonl815589
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Irem Yilmaz, Marketing van Van der Valk Brussels Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 juli 2023

Dag agjonl815589,

Bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling. Onze medewerkers zijn zo vriendelijk, omdat we altijd ontzettend leuke gasten mogen bedienen en jij was daar geen uitzondering op!

We hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.

Met gastvrije groeten,

Van der Valk Brussels Airport Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 juli 2023

Mooi hotel op een goede lokatie. Echter was de badkamer niet schoon. We hadden een 3 persoonskamer geboekt, maar moesten zelf het 3e bed plaatsen. Ook ontbraken voor het derde persoon handoeken en kussen. Parkeren bij het hotel is belachelijk duur.

Datum van verblijf: juli 2023
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Marjons70
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Irem Yilmaz, Marketing van Van der Valk Brussels Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 juli 2023

Beste Marjons70,

Bedankt voor uw eerlijke beoordeling! Het spijt ons te lezen dat uw verblijf niet is verlopen zoals u had verwacht. We kunnen ons voorstellen dat het geen prettige ervaring was en dit weerspiegelt niet de gezellige en comfortabele sfeer die we nastreven bij Van der Valk Brussels Airport.

Zou u de datum van uw verblijf en het kamernummer met ons willen delen via irem.yilmaz@brussels.valk.com zodat wij intern met de housekeeping afdeling kunnen opvolgen wat er mis is gegaan?

Wij grijpen elke gelegenheid aan om als hotel te groeien en onze diensten te verbeteren en verwelkomen uw constructieve feedback. Nogmaals bedankt dat u de tijd heeft genomen om contact met ons op te nemen; we stellen het zeer op prijs!

Hopelijk wilt u ons in de toekomst nogmaals een kans geven om u te overtuigen van onze gastvrije service.

Van der Valk Brussels Airport Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 juni 2023

Ik kom vaak bij van der Valk hotels in Nederland en heb daar altijd goede ervaringen mee, maar dit hotel valt mij erg tegen. Parkeren is heel duur, je kunt pas om 15.00 uur inchecken en oor eerder moet je betalen.

Datum van verblijf: juni 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank 409fatimab
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Irem Yilmaz, Marketing van Van der Valk Brussels Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 juni 2023

Dag 409fatimab,

Bedankt voor je eerlijke beoordeling en voor je verblijf in ons hotel!

We kunnen je verzekeren dat ons parkingtarief in lijn ligt met, zo niet lager is dan dat van andere hotels in de omgeving.

Check-in begint zoals in de meeste hotels inderdaad om 15.00 uur om andere gasten genoeg tijd te geven om uit te checken en ons housekeeping team voldoende tijd te geven om de kamer op tijd voor je klaar te maken.

Houd er rekening mee dat het vooraf betalen van de kamer een keuze is, geen noodzaak. (afhankelijk via welke website je hebt geboekt) De vooruitbetaling is wel handig om je kamer te garanderen bij late aankomst.

We hopen je hier in de nabije toekomst weer te mogen verwelkomen!

Met gastvrije groeten,

Van der Valk Brussels Airport Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken