Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 94
Aanbieding bekijken
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Hotels.com
Agoda.com
US$ 76
Aanbieding bekijken
Expedia.comUS$ 86
PricelineUS$ 88
TravelocityUS$ 86
alle 13 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.507)
Beoordelingen filteren
2.507 resultaten
Waardering van reizigers
1.010
890
339
173
95
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.010
890
339
173
95
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
14 - 19 van 2.507 beoordelingen
Beoordeeld op 11 mei 2022

Al meerdere keren bij vd valk Bussel Airport geweest. Deze keer verbleven in de superbox. Geweldige kamer. Heerlijke regendouche. Prima bed. Koffie (bonenmacine)/thee en dranken faciliteiten op de gang. Volgende keren zal ik deze ook weer boeken>

Datum van verblijf: april 2022
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank 61Jacq61
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 mei 2022

Vlakbij de luchthaven, met park + sleep + fly een goede start van onze vakantie. Na een vroeg ontbijt om 6.00 uur, stond om 7.00 uur de shuttlebus klaar om ons naar het vliegveld te brengen. Ritje is 5 minuten, ideaal!

Datum van verblijf: april 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank yvonnev698
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 mei 2022

Voor de prijs van de kamer verwacht ik een schoon hotel, dat was niet het geval. Dat maakt dat ik het verblijf matig vond. Het personeel was prima en het eten oké, maar door de schoonmaak toch een matig gevoel overgehouden.

Datum van verblijf: mei 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank rrenne656271
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 mei 2022

Airco te koud afgesteld. Gemeld bij receptie. Niets aan gedaan!
Stoffige kamer. Sombere kamer, heel donkere muren en plafond. Weinig verlichting.
Eten en drinken was duur.
Wel goede locatie ten opzichte van waar ik moest zijn.

Datum van verblijf: april 2022
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank kbruij554819
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 april 2022

Ik ben een regelmatige bezoeker van deze hotels.
Maar dit hotel viel echt tegen.
De kamer (superior) is verouderd. Ik ben door mijn bed gevallen en andere kant was volledig doorlegen. WC papier niet aangevuld, extra kussen was er niet enkel lege zak.
Tafelblad in de kamer was vol met vlekken.
Het ontbijt liet ook de wensen over. Ik ben gaan ontbijten rond 9u. Er werd toen niets meer aangevuld en als je dit vroeg was het antwoord... sorry dit is er niet meer.
Tafels werden ook pas na lange tijd afgeruimd.

Datum van verblijf: april 2022
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank maarten283
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken