Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Expedia.com
125 US$
88 US$
Aanbieding bekijken
BESPAAR 37 US$
Booking.com
95 US$
Aanbieding bekijken
125 US$
88 US$
Aanbieding bekijken
BESPAAR 37 US$
Travelocity
Agoda.com95 US$
Prestigia.com125 US$
alle 16 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.385)
Beoordelingen filteren
2.385 resultaten
Waardering van reizigers
964
863
319
158
81
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
964
863
319
158
81
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
24 - 29 van 2.385 beoordelingen
Beoordeeld op 28 februari 2020

Wij verbleven hier voor het Bal Ovale van Rugby Mechelen. Het eten en de omkadering waren gewoon super, en wat een uitzicht op de zevende verdieping.... Het Hotel is rustig gelegen en de kamers zijn zeer mooi afgewerkt. Het ontbijtbuffet was zeer uitgebreid. Gewoon top !!

Datum van verblijf: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank SmeysG
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DorienBroothaerts, Guest Relations Manager van Van der Valk Brussels Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 maart 2020

Beste gast,

Wat een mooie review. We zijn blij dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons.

Kom zeker eens terug,

Nicky Pepermans - Guest Experience

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 februari 2020

ik zou dit hotel als Goed/heel goed beoordelen.
het ontvangst was prima er was vriendelijk personeel.
De locatie van het hotel is goed ook als je de stad wil bezoeken trein station op nog geen 5 minuten van het hotel.
het ontbijt was prima

Datum van verblijf: februari 2020
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank bartvdburg2020
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DorienBroothaerts, Guest Relations Manager van Van der Valk Brussels Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 maart 2020

Beste gast,

Bedankt voor deze mooie beoordeling.

We kijken ernaar uit u snel weer te mogen ontvangen!

Met warme groet,

Nicky Pepermans - Guest Experience

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 februari 2020

Aangename en relaxe start van de vakantie. Vlotte service, lekkere keuken, comfortabele kamers en goeie bedden. En vooral gratis parking voor de tijd van je vakantie. Bovendien shuttle naar de luchthaven heen en terug.

Datum van verblijf: februari 2020
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank 718carlod
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DorienBroothaerts, Guest Relations Manager van Van der Valk Brussels Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 februari 2020

Beter kan een vakantie niet starten lijkt me.
Nieuwe tradities zijn ingezet! :-)

Tot de volgende vakantie!

Dorien Broothaerts
Guest Experience Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 februari 2020

We mochten hier verblijven met een mooie korting door ons bal ovale van Rugby Mechelen. Het was een zeer aangenaam verblijf, waarbij we indien we op hotel zouden gaan zouden we naar een Van der Valk hotel gaan!

Datum van verblijf: februari 2020
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank buysjana
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DorienBroothaerts, Guest Relations Manager van Van der Valk Brussels Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 februari 2020

Allright, dan hebben we klaarblijkelijk gescoord. Geweldig!

Tot binnenkort.

Dorien Broothaerts
Guest Experience Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 februari 2020

Mooi hotel en chique ingericht. Wel mankeert het eea aan de faciliteiten zoals recreatieruimte en lampen. Eten is wat te duur en wordt onzorgvuldig geserveerd. Soep was koud en side dishes waren vergeten.

Datum van verblijf: februari 2020
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank mfrank66
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DorienBroothaerts, Guest Relations Manager van Van der Valk Brussels Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 februari 2020

Beste Gast,

Erg fijn u over de vloer te hebben gehad.
Uw feedback is van ontzettend groot belang om te groeien. Stilstaan is geen optie!

Wij hopen u alsnog een keertje te mogen verwelkomen.

Dorien Broothaerts
Guest Experience Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken