Tour04133862237

Top hotel

4,0 van 5 bollen30 jun 2024 beoordeeld
Fijne mensen en een hele vlotte bediening en altijd paraat voor vragen. Leuke kamers qua inrichting zachte kussens mooie douches. Maar er is altijd een maar deze keer een kleintje maar 😉meer koffiepatches en kleine flesjes water zou heel fijn zijn.
Reistype: Bezocht met vrienden
5.4 km van Carbon Hotel - Different Hotels
Roomservice
Meer hotels in Genk bekijken
Beoordeeld op 27 juni 2024

Ontvangst prima. Handig dat je vanuit de ondergrondse parkeergarage meteen naar het hotel kan (echter wel slecht aangegeven). Misschien handig om dit aan te geven in een e-mail die je van te voren ontvangt met informatie. €15, - voor een dagticket.

Kamer met regendouche en ligbad ruim genoeg. Bij binnenkomst klemde de deur en maakte veel lawaai. Wel gemeld bij weggaan en zou gemaakt worden maar heb vaker de klacht voorbij zien komen dus waarschijnlijk wordt hier niks aan gedaan. Kamer had ook een rioollucht in de badkamer (wc). Kamer was niet heel schoon. Onder bed veel stof, spinnenwebben in ventilatierooster in douche.

Bedden waren goed. Airco erg fijn met warm weer en werkte prima. Bij wastafel was het aan de donkere kant qua belichting. Miste wel haakje of ophangstang voor de handdoek bij de wastafel.

In restaurant Gusto 3-gangendiner gehad. Heerlijk kunnen eten en zeer vriendelijk personeel. Wel aan de dure kant maar het eten was heel smaakvol!

Ontbijtbuffet ook goed verzorgd. Genoeg keuze en voor ieder wat wils.

In de omgeving shoppingcentrum en winkels op loopafstand en een park met vijver waar je mooi kan wandelen.

Beoordeeld op 22 juni 2024

Misschien moet er een aandachtsmiddel zijn voor de gasten die in de late nacht aankomen om de stilte in de gang te bewaren en in alle stilte hun kamer te betreden.
Ik werd 2 x gewekt door koppels die midden in de nacht aankwamen. Ik kom zeker nog terug naar dit hotel, maar dit vind ik toch een belangrijk puntje.

Datum van verblijf: mei 2024
Beoordeeld op 15 juni 2024

Een mooie, moderne kamer met een wat aparte indeling maar dat maakte dat de kamer enorm ruim aanvoelde. Geweldige regendouche en badkamer ook. Het hotel ligt vlak aan de hoofdstraat en station maar daar merk je op de kamer helemaal niks van: een zeer rustige ligging maar toch vlak bij het centrum. Vriendelijk personeel, heerlijk en uitgebreid ontbijt.

Beoordeeld op 14 juni 2024

Vriendelijke ontvangst, mooie, ruime kamer ! Zeer goede ligging met dicht bij zijnde parking ! Lekker en uitgebreid ontbijt ! Zeer vriendelijk personeel en het geschenkje op de kamer werd zeker geapprecieerd ! Vlak bij restaurant van de Peppe .

Beoordeeld op 10 juni 2024

De gehele kamer was perfect we hadden de Carbon Style Deluxe Room with Bath.
Zou het erg op prijs stellen als jullie mij kunnen adviseren waar je deze matrassen kan kopen Heb zelf dure Pullman die we binnenkort moeten vervangen ( 10 jaar oud) maar deze slapen niet zo lekker als die matrassen van deze luxe kamer. Ik heb in die ene nacht zoooooo goed geslapen. Dit heb ik nog nooit thuis gedaan

Datum van verblijf: maart 2024