“Voor herhaling vatbaar”

Keukens: Italiaans
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
4 juli 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer goede en vriendelijke bediening. Zeer lekker eten. Hebben met vijf personen buiten gezeten, er heerste een gezellige drukte. De zaak zat om kwart na zes al zo goed als vol, terecht. Voor herhaling vatbaar!

Datum van bezoek: juli 2023

28 april 2023 beoordeeld

voor het eerst sinds vele jaren en ook voor het eerst sinds de nieuwe uitbaters zijn begonnen hier op vrijdag 14 april nog eens gaan eten met een bevriend koppel en hun kinderen. Om 18.00 uur aangekomen en om 18.15 uur was de zaak zo goed als vol. Vriendelijke ontvangst vanwege de nieuwe uitbaatster en haar man. Bediening was goed, vlot en snel. Ik heb wel opgekeken van het aantal mensen dat daar werkten; zonder de mensen in de keuken telde ik minimaal 10 personeelsleden. Wij bestelden de 4 pasta's, onze vrienden vlees met pasta en hun kinderen de pizza. alles werd nogal snel opgediend en was echt wel lekker : de kinderen vonden de pizza de beste die ze al gegeten hadden. Onze 4 pasta's waren prima : gevarieerd, lekker van smaak en zoals pasta moet zijn....al dente. Daarbij nog enkele flessen (héél betaalbare) lekkere rosé wijn en de avond kon al niet meer stuk. Na het hoofdgerecht bestelden wij nog elke een nagerecht en dat werd ook gesmaakt. Kortom : ondanks de bij momenten (maar dat is geen minpunt) georganiseerde chaos hadden wij een goede, gezellige en vooral lekkere/smaakvolle avond. Wij komen zeker nog eens terug.

Datum van bezoek: april 2023
10 april 2023 beoordeeld

Lekker eten, maar een chaotische setting, dit trekt zich door van de ontvangst, tot in de gerechten. De gerechten worden nogal "wild" gepresenteerd, de prijs is ok, porties zijn zeker goed evenals de smaak, maar mocht net een beetje "verfijnder".
2x gaan eten en steeds zeer vriendelijk ontvangen.
Het restaurant is zeer luidruchtig, dat mag zeker voor een Italiaans restaurant, en meestal zorgt dit ook voor extra charme. De 2x dat ik hier at droeg dit enkel bij aan de chaos. Druk, weinig personeel, bestekken die her en der vallen, dingen die vergeten worden, miscommunicatie bij bestelling.
Los van dit alles zeer vriendelijke uitbaters en snelle bediening.
De ligging vlak in het centrum is een grote troef, aan parking geen gebrek.

Datum van bezoek: september 2022
11 maart 2023 beoordeeld

Super lekker alles er op en eraan. misto di pasta was top en de lasagne ook.
Wij gaan zeker nog eens terug .

Datum van bezoek: maart 2023
14 november 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Voldoende, maar niet meer dan dat. Ik zou hier niet snel nog een keer gaan eten, het zou niet mijn keuze zijn. Één van de vele Italiaanse restaurants die Italië geen eer aandoen, culinair gezien, matige ervaring.

Datum van bezoek: november 2022

Reizigers die Ristorante Dante bekeken, bekeken ook

Genk, Limburg Province

In Ristorante Dante geweest? Deel je ervaringen!