Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Avondje uit na de corona heisa !!”
Beoordeling van Ristorante La Botte

Ristorante La Botte
Geclassificeerd als nr. 2 van 176 Restaurants in Genk
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 28 US$ - 96 US$
Keukens: Italiaans
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
3 oktober 2021 beoordeeld

Wow wow wow, wat een ervaring. Steeds weer verrassend!!

Minder tafels super service en de smaken sorry heb al veel restaurants bezocht maar Peppe echt enig wat een smaken.

Dit kan je niet beschrijven je moet dat proeven.

Dank je Peppe voor de gezellige sfeer eten en culinaire ervaring Steed beter!!

Datum van bezoek: oktober 2021
1  Bedank AMinvestig
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Roam62798534450, Marketing van Ristorante La Botte, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 oktober 2021

Wat een fijne review! Heel erg bedankt! <3 We hopen je snel terug te mogen ontvangen. Warme groetjes, team La Botte

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (652)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 652 beoordelingen

25 september 2021 beoordeeld

Mooie, authentieke gerechten, een zeldzaamheid. Combineert het moderne en het traditionele. Perfectie in smaak en opmaak, uitstekend wijnadvies!

Datum van bezoek: juli 2021
Bedank Q1726RNnicov
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Roam62798534450, Marketing van Ristorante La Botte, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 oktober 2021

Grazie mille voor de mooie review! Groetjes, team La Botte

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 september 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Superleuke ervaring bij Peppe en z´n team. Peppe is zeer joviaal en nam de tijd om de klanten persoonlijk te begroeten. Ook z´n broer Gaspare,is erg vriendelijk.
Bovendien was het eten en de wijn zeer lekker.
Neem ook even de tijd om om de hoek de winkel van Peppe te bezoeken.

Datum van bezoek: september 2021
Bedank giacomo001
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 september 2021 beoordeeld

La Botte met chef Peppe en zijn fantastisch team is een unieke belevenis, degustatiemenu mooi uitgebalanceerd , veel aandacht voor details bvb het servies. Zeer vriendelijke ontvangst, iedereen geeft je tijd, er is ruimte om vrolijk te zijn en te genieten. Mensen werken hier duidelijk graag en dat straalt zich af op de klanten die het gevoel hebben van in een grote Italiaanse familie te genieten. Ambassadeur van Genk dat is duidelijk, we komen nog terug.
Was een mooi etentje voor het pensioen van Ingrid na 42 jaar zorgen voor patiënten, heeft La Botte nu deze avond voor haar gezorgd.

Datum van bezoek: september 2021
Bedank 347guidor
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 september 2021 beoordeeld

Fantastische ervaring. Top chef, top crew, top food en top wines.
Heerlijke namiddag beleefd.
Aanrader.

Datum van bezoek: september 2021
Bedank VinumSBSlaets
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Ristorante La Botte bekeken, bekeken ook

Genk, Limburg Province
Genk, Limburg Province
 
Genk, Limburg Province
Genk, Limburg Province
 

In Ristorante La Botte geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.