Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Genk
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“zeer lekker maar lawaaierig”
Beoordeling van Ristorante La Botte

Ristorante La Botte
Geclassificeerd als nr. 1 van 203 Restaurants in Genk
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 28 US$ - 39 US$
Keukens: Italiaans
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
16 augustus 2017 beoordeeld

zeer lekker gegeten, supervriendelijke en professionele bediening, doch de tafeltjes staan op een paar na, allemaal vlak naast mekaar zodat je absoluut geen privacy hebt. Een slechte isolatie want het is er zo luidruchtig dat je niet normaal kan praten met je partner

Datum van bezoek: augustus 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank ivan726
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (593)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

152 - 156 van 593 beoordelingen

16 augustus 2017 beoordeeld

Heerlijk Italiaans restaurant met vriendelijke bediening. Ook Peppe en Gaspare komen aan tafel en laten je als een echte gast voelen. We komen zeker terug!

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank Wouter D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 augustus 2017 beoordeeld

We zijn voor de eerste maal naar dit mooie restaurant geweest (hebben 131 km gereden) en zijn op een zeer aangename en vriendelijke wijze door Peppe begroet.
Onze verwachtigen waren hoog en we zijn zeker niet teleurgesteld. We hebben zeer lekker gegeten met mooie italiaanse wijnen. Wij gaan zeker nog terug.
De beste groeten uit Ninove.

Datum van bezoek: augustus 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank avdt2014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Super vriendelijk onthaal, zelfs door de chef zelf alsook zijn broer.
De chef kwam met ons praten en ons geruststellen ivm mogelijkheden indien we iets niet zouden lusten.
Bediening zeer vlot en correct.
Eten super super lekker... zowel voorgerecht (amici), hoofdgerecht als dessert.
Eten niveau van een ster. Aanrader!

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank KristofS140
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 augustus 2017 beoordeeld

Overroepen, overvol, bord bijna leeg, overprijsd . Wegblijven dus!
Ik weet echt niet waarom zoveel mensen altijd maar opnieuw in de val lopen...

Datum van bezoek: april 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
8  Bedank jozef L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Ristorante La Botte bekeken, bekeken ook

Genk, Limburg Province
Genk, Limburg Province
 
Genk, Limburg Province
Genk, Limburg Province
 
Genk, Limburg Province
Genk, Limburg Province
 

In Ristorante La Botte geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding