US$Ā 127

Afsluitbare fietsenstalling +
Zeer grote parkeerplaats +
Aanzicht hotel ++

Grootste minpunt
Niet kunnen douchen simpelweg omdat er geen druk op de leiding zat.

Heel rumoerig omdat het terras zich op te korte afstand van de kamers bevind en het geluid van een bruiloft doordrong tot in de kamer tot diep in de nacht en wij vanwege het ontbreken van airco met warm weer zoals nu de deur naar "Frans balkonnetje" open wilden laten.
Overigens hadden wij na 2 korte nachten geen wekker nodig omdat wij om 7.15 gewekt werden door het gezoem van de MV, gelukkig zetten zij die s nachts iig uit, en op zondag door de grasmaaier die de green van de golfclub kort moest maaien.
Al met al in ons opzicht gƩƩn 4 sterren waard in vergelijking met meerdere tientallen andere 4 sterren hotels die wij recentelijk bezochten en op dit moment ook in Herkenbosch zeker qua prijs/ kwaliteit vergelijking.

Dat het kleine kamers zonder airco zijn hadden wij gelezen en waren wij op voorbereid dus dat wisten we maar de rest viel ons echt tegen.

Datum van verblijf: augustus 2022
Beoordeeld op 21 maart 2022 via mobiele applicatie

Wat hebben we genoten van ons verblijf.Wij kwamen voor cullinere zondag,lekker 6gangen menu en de maandag een heerlijk ontbijt.Zowel het eten als uitgebreid ontbijtbuffet was top.
De mensen waren vriendelijk en we gaan dat zeker terug doen!!!

Datum van verblijf: maart 2022
Beoordeeld op 19 februari 2022 via mobiele applicatie

Al in dit hotel eerder geweest en nu opnieuw voor een huwelijksverjaardag. Kamer is nogal klein voor dit categorie maar goed uitgerust. Hun 7 gangen diner was heel goed met aangepaste wijnen (forfait wijn is wel heel duur). Ontbijt kon zeker beter zijn : croissants waren niet goed gebakken, het reassortiment van ei heeft heel lang geduurd, niet te begrijpen in dit categorie van hotel. Sauna (op reservatie) en zwembad zijn ok.

Beoordeeld op 22 januari 2022 via mobiele applicatie

Mooi hotel, rustig gelegen aan de golfbaan in het buitengebied van Genk. Gastvrije ontvangst, nette kamer en goede faciliteiten (gezellige hotelbar en zwembad). Wij kwamen voor het culinair arrangement, in beide restaurants heerlijk gegeten en gedronken. In de ochtend een uitgebreid en vers bereid ontbijt. Wij hebben genoten!

Beoordeeld op 2 januari 2022

Hier 1 nacht verbleven in dit hotel, we kwamen eigenlijk om culinair te genieten van het restaurant Corneille, eten zeer lekker , vriendelijk personeel alsook in hun brasserie. De kamer was zeer klein, zeer slecht bed, badkamer zeer slechte douche in bad, er kwam bijna geen water uit, gemeld bij receptie maar kregen als antwoord we gaan de kamers renoveren. Zeker geen 4 sterren waard de kamers. Dringend aan renovatie toe