JeroenDepoortere
Libramont, België

een nachtje

Beoordeling van Green Hotel
3,0 van 5 bollen7 okt 2022 beoordeeld
ik verbleef hier voor 1 nachtje omdat ik de volgende dag naar een congres moest in Genk.
Toen ik hier toekwam, was de voordeur toe, je kan als de cocktail bar ernaast open is hier je cardkey ophalen.
Ik had eerst naar het nummer gebeld dat op de deur stond maar na 5 minuten nam nog niemand op. Ik veronderstel dat de nummer en de code die je krijgt om je sleutel op te halen uit een soort "kluis" buiten enkel werkt buiten de sluitingsuren.
De kamer was groot genoeg, proper (nee, ik heb niet onder het bed gekeken).
Koffie en thee gerief aanwezig en een koelkast voor drankjes.
De badkamer was proper, propere handdoeken.
Als je de douche aanzette, kwam er wel een geurtje uit die wel snel verdween. Dit is wss doordat de douche niet vaak aangaat of omdat het water niet genoeg circuleert.
TV.
Niemand gezien aan de receptie, noch s avonds noch s morgens om 8u30....(is er wel iemand?)

De kamer lag aan de voorkant, dus je raam openlaten is geen optie want het ligt aan een drukke baan.
Spijtig dat andere gasten niet verstaan dat constant met deuren slaan niet bevorderlijk is voor de nachtrust...
Bed was van goede kwaliteit en voldeed zeker aan de eisen.
Je kan er een ontbijt nemen maar je kan ook s morgens gewoon naar de bakker gaan en dan een koffie/thee op je kamer maken...
cocktail kan je drinken in de bar eronder.
Datum van verblijf: oktober 2022
    De Schacht
    2.0 km van Green Hotel
    Meer hotels in Genk bekijken
    Beoordeeld op 5 juni 2022

Nachtje in dit hotel geboekt met de bedoeling te gaan fietsen in de omgeving.
    Alles lijkt proper in dit hotel tot je per ongeluk iets op de grond laat vallen en je een kijkje hebt onder het bed ... is daar ooit gepoetst ? Wat we onder het bed aantroffen deed ons erg twijfelen of we hier nog langer wilden verblijven. We hadden een kamer juist boven de cocktailbar en het was genieten tot na middernacht van de luide muziek. Het ontbijt kon voor de aangerekende prijs (15 euro per persoon) ook veel beter. Met andere woorden never again in dit hotel.

Datum van verblijf: juni 2022
    Beoordeeld op 5 augustus 2021

De kamer was groot maar zonder telefoon en wel erg lawaaierig met o.a. de bar eronder. Verwacht niets van de receptie: gewoon onbestaande en zelfs grof als je de receptioniste eindelijk te zien of te spreken krijgt. Ze is nooit of bijna nooit aanwezig. De parking is erg onhandig: je moet telkens de sleutel vragen bij de receptioniste, die dus praktisch nooit aanwezig is. Enig pluspunt: een heel goede poetsvrouw die je verder helpt.

Kamertip: Kies niet voor dit hotel. ER zijn betere hotels in Genk.
    Datum van verblijf: augustus 2021
    Beoordeeld op 7 januari 2020

Arte hotel noemt om te beginnen nu "Green hotel". We logeerden hier voor slechts één nacht na het bezoeken van de kerstmarkt in Hasselt.De ontvangst was zeer vriendelijk en de kamer was echt mooi,proper en héél comfortabel.
    Het ontbijt was uitgebreid en lekker alhoewel warme chocomelk eigenlijk niet mocht ontbreken voor een lekker ontbijt in de wintermaanden.Ons zoontje miste zijn warme chocomelk. We zullen hier zeker opnieuw verblijven als we nog eens in de streek overnachten.

Datum van verblijf: december 2019
    Beoordeeld op 15 november 2016 via mobiele applicatie

Hotel ligt centraal in Genk, vlakbij station en commercieel centrum. Receptioniste is eerder soort huisbewaarder en komt de deur opendoen als je aanbelt (aankomst om 19.15u in mijn geval). Vriendelijke ontvangst wel. Zeer sobere kamer maar heeft alles wat je nodig hebt om te overnachten. Bed was ok, kleine badkamer met lavabo, toilet en douche. Weinig waterdruk maar wel warm water. Deur naar terras dat rond gebouw loopt op 4e verdieping. Deze deur sloot niet goed af waardoor koude luchtstroom en lawaai. Hygiene was ok.

Datum van verblijf: november 2016
    Reistype: Reisde alleen
    Beoordeeld op 29 september 2015

Hotel was grote tegenvaller. Verouderde kamer/badkamer. Douchestang afgebroken, lichten die niet werkten. Bv ingebouwd leeslampje was stuk. Er stond dan wel een losse leeslamp in de plaats, maar die was ook stuk. Tja....Heel gehorige kamer met hele luide afzuiging in de badkamer. De deur naar de badkamer kon niet dicht (geen deurknop/klink), dus heel de nacht was die afzuiging goed te horen. Ontbijt eenvoudig maar goed. Bediening vriendelijk.

Datum van verblijf: september 2015