Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Expedia.com
US$ 79
Aanbieding bekijken
Booking.comUS$ 89
TravelocityUS$ 79
Hotels.comUS$ 79
PricelineUS$ 93
Trip.comUS$ 93
FindHotelUS$ 79
alle 15 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (389)
Beoordelingen filteren
389 resultaten
Waardering van reizigers
153
152
55
18
11
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
153
152
55
18
11
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
9 - 14 van 389 beoordelingen
Beoordeeld op 3 januari 2022

vriendelijk personeel; gezellige en warme setting ; kamer heel gezellig met wandfoto v.h bos, zalig ; de stukken boomstam als nachtkastje, top. Brede venstertablet in hout uitgewerkt over breedte v.d kamer, geeft warme uitstraling en superhandig om allerlei spulletjes op te leggen
minpuntje: verlichting badk. IN de spiegel, heel storend; verblind beetje en zeker als je daarna i.d kleerkast wou want in dat halletje was totaal geen verlichting; hadden basic kamer nr.26. Ontbijt super verzorgd, heel ruime keuze en werd regelmatig aangevuld. Top. Restaurant ter plaatse, lekkere keuken en super handig als je je niet meer hoeft te verplaatsen met auto.

Datum van verblijf: december 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank BjornAnja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 januari 2022

Klein maar zeer degelijk hotel. Vriendelijk onthaal, nette kamers met goede bedden, gratis beveiligde parking, gevarieerd ontbijtbuffet in een mooi coronaproof restaurant, geen nachtlawaai, rustige omgeving.

Datum van verblijf: januari 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank 22Pierre
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 december 2021

zoek je een goed hotel in de buurt van Genk en Maasmechelen outlet, dan moet je hier zijn. ook voor diner een prima hotel en gastvrijheid. ontbijt is uitstekend en gevarieerd. goede bedden en badkamer.

Datum van verblijf: december 2021
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank hjdekruijf
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 december 2021

Met deze Bongo krijg je een verblijf in een standaardkamer die zeer klein is. Er is nauwelijks plaats naast het bed. Het is zeer moeilijk je koffer te plaatsen. Je loopt voortdurend in elkaars weg. Om in de douche te geraken moet je achter de wc kruipen. Er is een schuifdeur voor de badkamer, maar die kan er even goed niet zijn, want je hoort en ruikt alles van je partner met deze deur toe. Kamers zijn zeer gehorig. Je verstaat wat de buren zeggen. Restaurant/ontbijtruimte heeft wel een mooi interieur. Het is er gezellig en het diner is verzorgd en lekker. Het personeel moet bij het ontbijt tegelijk zaken klaarmaken in de keuken, de zaal doen, de check out doen en soms staan er ook nog mensen die toekomen voor de Bongo ontbijt met bubbels. Soms verdwijnen ze dus 15 min met 2 in de keuken en is er niemand in de zaal en niemand aan de balie. Het ontbijt wordt dus niet tijdig aangevuld, mensen die willen uitchecken moeten lang wachten, ongelukjes worden niet snel opgekuist... Bij de afrekening krijg je nog eens 18euro toeristentax er boven op. Met deze bon krijg je toch een veel ruimere kamer met balkon, lekker ontbijt bij het Golden Lakes hotel ( Lacs de l'eau d'Heure).

Datum van verblijf: december 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Katvdp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 december 2021 via mobiele applicatie

Een mooie kamer met een rustige aangename sfeer, lekker eten in het bijhorende restaurant ! Het personeel is ook zeer vriendelijk. Het geheel is zeer goed over nagedacht,details kloppen. Mooie inrichting, wij komen hier zeker tot rust en kijken uit naar een volgend bezoek

Kamertip: Shoppingcentrum 1 op 5 min met de auto !
Datum van verblijf: december 2021
Reistype: Reisde met familie
Bedank Kimberly H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken