Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Subliem”
Beoordeling van O' Geros

O' Geros
Geclassificeerd als nr. 4 van 182 Restaurants in Genk
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 34 US$ - 44 US$
Keukens: Grieks, Mediterraan, Grill
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Hier eet je echt de beste gyros die je ooit gegeten hebt. Zo lekker gemarineerd ... super.
De bediening is ook altijd even vriendelijk.
Zeker de moeite om voor om te rijden!

Datum van bezoek: november 2018
Bedank Greet T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (181)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 181 beoordelingen

5 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Griekse lekkere keuken en gastvrijheid met oog voor detail. Op aanraden van TripAdvisor hier komen dineren. Warme familie die hun gasten wil verwennen. Geen pretentie, gewoon lekkere keuken geserveerd met een warm hart. Niet twijfelen. Gewoon doen. Jullie gaan met een glimlach naar huis. Zo moeten er meer restos zijn ❤️‍

Datum van bezoek: november 2018
Bedank 225klarah
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Vallinanelles, Eigenaar van O' Geros, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden

Mah zo lief!
Jullie waren ook geweldig.
Van Mama en mij ook 5 sterren voor jullie
Dank je!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij zijn hier al verschillende keren geweest en is lijk altijd lekker. The place to be in genk. Neem zeker de meze schotel

Datum van bezoek: november 2018
Bedank LucieO141
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Vallinanelles, Eigenaar van O' Geros, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden

Dank je wel voor deze heerlijke review!
Jammie

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 oktober 2018 beoordeeld

Als je echt veel honger hebt en zin in Grieks - Belgisch kan je hier heel lekker eten. De uitbaters zijn super vriendelijke mensen

Datum van bezoek: juli 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank MarcHenckaerts
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Vallinanelles, Owner van O' Geros, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 oktober 2018

Hey wauw wat heerlijk dit te horen.
Super.
Maar deze review hoort thuis op de pagina van de Griekse Frituur.
Dikke dikke merci. Sari zal blij zijn.
Vallina

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Warm welkom door de dames van O’Geros.
We proefden er van super lekkere Griekse gerechten, ontdekten heerlijke Griekse wijnen en de gin van Vallina!
Gedurende enkele uurtjes waanden we ons in Griekenland en niet in Genk.
Jullie zien ons zeker terug!

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank DeliF21
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die O' Geros bekeken, bekeken ook

Genk, Limburg Province
Genk, Limburg Province
 
Genk, Limburg Province
Genk, Limburg Province
 
Genk, Limburg Province
Genk, Limburg Province
 

In O' Geros geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding