Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gepassioneerde Griekse keuken”
Beoordeling van O' Geros

O' Geros
Geclassificeerd als nr. 4 van 181 Restaurants in Genk
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 34 US$ - 44 US$
Keukens: Grieks, Mediterraan, Grill
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
18 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Het voelt als binnenstappen bij een warme familie die je verwent met al het lekkers wat een Griekse keuken te bieden heeft. Het werkt met een vast menu in enkele kleinere voorgerechten en een gevarieerde hoofdschotel.
Tradities en familie zijn duidelijk heel belangrijk en dat merk je in elk detail: de manier waarop je wordt aangesproken, een voorgerechtje met pita en frietjes (jawel) dat verwijst naar hoe het 3 generaties geleden allemaal begon,...
Heerlijk gegeten en net op tijd voor de cinema aan de overkant van de straat. Tot binnenkort!

Datum van bezoek: februari 2018
Bedank 31bartv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Vallinanelles, Owner van O' Geros, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 februari 2018

Gelukkig op tijd in de cinema geraakt.
Heel erg bedankt... Tot snel.
Vallina & Mariane

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (180)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

34 - 38 van 180 beoordelingen

15 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Diverse collega’s raadden me dit Grieks eethuis al lang aan. En ze hadden gelijk. Bij O Geros wordt je hartelijk en familiaal ontvangen door dochter en moeder die eigenaars zijn. De kaart draait in essentie om een hapjesmenu dat vlot, maar niet te snel, geserveerd wordt in meer dan voldoende porties. (En we zijn goede eters) Ik onthoud vooral een heerlijke bonensoep met fantastisch zelfgebakken lookbrood, een erg smakelijke moussaka en verrukkelijke gelakte ribbetjes, naast nog andere prima vis- en vleesgerechtjes. De kokkin komt ook regelmatig checken of alles naar wens was. Bij O Geros is men duidelijk begaan met de gasten. Voor een verzorgde maal met verse bereidingen betaalden we een correcte prijs. We keren beslist terug.

Datum van bezoek: februari 2018
Bedank CarlitoC_12
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Vallinanelles, Eigenaar van O' Geros, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 februari 2018

Bedankt voor deze hartverwarmende woorden...

Vallina

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel gezellig restaurantje. Alsof je bij vrienden of familie gaat eten. Allemaal leuke proevertjes. Super lekker eten en fantastisch warme en joviale bediening!! Een echte aanrader in Limburg.

Datum van bezoek: januari 2018
Bedank 427stevew
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 januari 2018 beoordeeld

Wat een heerlijke avond! Zo een fijne sfeer, superlekker eten, prachtig opgediend, en zo een fijne persoonlijke bediening. Een echte aanrader voor iedereen die houdt van lekker Grieks eten in een familiale sfeer!

Datum van bezoek: januari 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Tine N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Het was een verrassing van men vrouw. We waren echt verrast. Niet dat wat wij gewoon zijn.
Lekker griekse familie keuken. Met dat heerlijke gastronomisch tintje. Bedankt

Datum van bezoek: december 2017
Bedank Tommartens
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Vallinanelles, Eigenaar van O' Geros, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 januari 2018

Hey Tom,

Heel erg bedankt voor deze leuke review.
Ik ben blij dat we voor een leuke herinnering hebben kunnen zorgen!

Vallina

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die O' Geros bekeken, bekeken ook

Genk, Limburg Province
Genk, Limburg Province
 
Genk, Limburg Province
Genk, Limburg Province
 
Genk, Limburg Province
Genk, Limburg Province
 

In O' Geros geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding