Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
eDreams
Vio.com
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (16)
Beoordelingen filteren
16 resultaten
Waardering van reizigers
4
7
3
1
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
4
7
3
1
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 16 beoordelingen
Beoordeeld op 23 september 2020

We waren heel content voor een 2 sterren.Vriendelijke ontvangst propere kamer en het was heel warm en we konden lekker buiten van een drankje genieten. Ontbijt was goed niet zo uitgebreid maar 10 euro is dan ook heel goedkoop

Datum van verblijf: september 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Katigeert
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 3 augustus 2019

Heel Goed . Slechts 50 €/ 1 pers . . opgelet : bijboeking via ...booking.com .... is ontbijt 10 € NIET inbegrepen . Ontbijtruimte mooi ingericht in mijn favoriete vintage . Zal zeker nog terugkeren , indien ok op die streek moet zijn ( was om 's anderdaags , voor zoon , in Leopoldsburg , naarc containerpark te rijden . Woon zelf in 8900 Ieper

Kamertip: best achterkant kiezen ( nogal veel verkeer blijkbaar )
Datum van verblijf: juni 2019
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank luc_dewaele6
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 1 augustus 2019

Zeer vriendelijke mevrouw, mooie kamer, gerenoveerd, veel licht, we sliepen aan de achterkant van het gebouw, heel stil. Lekker ontbijt! Oud gebouw van mijnwerkers, je wordt in de geschiedenis van de mijnen geintroduceerd! een aanrader!!

Kamertip: achteraan is stiller
Datum van verblijf: juni 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Bettina M
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 22 oktober 2018 via mobiele applicatie

2 nachten in dit rustig gelegen hotel geslapen.
Grote nette kamer met waterkoker koffie/thee op onze kamer. Vriendelijk en behulpzaam personeel ten alle tijden.
In de omgeving kan goed gefietst worden en er is dan ook mogelijkheid de fiets binnen te stallen.
Ik zou er zeker weer heen gaan als ik opnieuw naar Genk zou gaan.

Datum van verblijf: oktober 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Norma V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 7 april 2014

We waren v.a.4/4 tot 6/4 geweest. Qua hotel geen uitstraling, maar wel een kraaknette slaapkamer met dito badkamer. Dit hotel heeft een groot parkeerterrein. Een vriendelijk onthaal door eigenaresse en barpersoneel. Jammer genoeg geen lift. Helaas zachte matrassen en zachte kussens (vragen naar een kamer met een goed matras). Goed ontbijtbuffet. Uitstekende ligging voor de fietsknooppunten. We hadden geen gebruik gemaakt van het restaurant. Prijs/kwaliteit okay.

Kamertip: Vragen naar een kamer aan de achterzijde en voor diegenen met rugklachten: vragen naar een bed met een goed matras!
Datum van verblijf: april 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Linda D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken