Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
K V

Uitmuntend

5,0 van 5 bollen8 apr 2024 beoordeeld
Een zeer prettige ervaring en voor herhaling vatbaar. Door onoplettendheid aan mijn kant was er iets mis gegaan met mijn boeking welke zonder enig probleem voor mij werd opgelost (nogmaals dank je wel Fusia).
De kamers zijn schoon, gordijnen verduisteren volledig en wat echt een aangename verrassing was is het bed/matras. Ik heb dan ook hemels geslapen.
Ontbijt was ook niets op aan te merken. Alles wat ik wenste was aanwezig. Goede service door de juffrouw en je kan zelfs je eigen pannenkoekje bakken, wat ik dan ook heb gedaan.
Al met al raad ik dit hotel zeer zeker aan, prijs/kwaliteit verhouding is boven gemiddeld, naar mijn mening uitmuntend.
Dank je wel voor deze fijne ervaring.
Datum van verblijf: april 2024
Kamertip: Vergeet niet een lekker pannenkoekje te bakken…
Reistype: Bezocht voor zaken
5,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
5,0 van 5 bollenKamers
5,0 van 5 bollenLocatie
5,0 van 5 bollenHygiëne
5,0 van 5 bollenService
5,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
Carbon Style Room
€ 99
  • Expedia.com
    € 99
  • Hotels.com
    € 99
  • Priceline
    € 99
0.1 km van Hotel ECU - Different Hotels
Gratis wifi
Restaurant
€ 110
€ 102
  • Expedia.com
    € 102
  • Hotels.com
    € 102
  • Priceline
    € 110
0.6 km van Hotel ECU - Different Hotels
Gratis wifi
Restaurant
€ 119
  • Expedia.com
    € 106
  • Hotels.com
    € 96
  • Priceline
    € 124
2.7 km van Hotel ECU - Different Hotels
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 130
€ 117
  • Priceline
    € 130
  • Agoda.com
    € 117
  • Vio.com
    € 117
0.1 km van Hotel ECU - Different Hotels
Gratis wifi
Bar/lounge
€ 161
€ 138
  • Expedia.com
    € 138
  • Hotels.com
    € 156
  • Priceline
    € 161
4.1 km van Hotel ECU - Different Hotels
Gratis wifi
Gratis parkeren
front met terras
€ 92
Volledig restitueerbaar
  • Priceline
2.0 km van Hotel ECU - Different Hotels
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 94
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
    € 94
  • ZenHotels.com
    € 95
  • Tripadvisor
    € 94
6.4 km van Hotel ECU - Different Hotels
Go to your Happy Price
  • Booking.com
1.6 km van Hotel ECU - Different Hotels
Balcony/Terrace
Go to your Happy Price
  • Booking.com
  • Agoda.com
1.8 km van Hotel ECU - Different Hotels
Comfort room
€ 104
Geen aanbetaling vereist
  • Expedia.com
    € 103
  • Vio.com
    € 85
  • Priceline
    € 104
0.0 km van Hotel ECU - Different Hotels
Gratis wifi
Bar/lounge
Meer hotels in Genk bekijken
Beoordelingen (787)
Beoordelingen filteren
787 resultaten
Waardering van reizigers
188
323
166
73
37
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
188
323
166
73
37
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
20 - 25 van 787 beoordelingen
Beoordeeld op 31 maart 2024

Het was een moderne maar kleine kamer.
Het ontbijt was zeer goed en uitgebreid.
Er was geen goeie geluidsisolatie want we hoorden goed het lawaai van de straat alsook het lawaai van de andere hotelgasten.
Kussens en bed waren wat minder, beiden te zacht.

Datum van verblijf: maart 2024
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Camper21234039870
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 21 maart 2024

Verblindende nachtlamp is het meest erge
Doorgelegen matrassen zijn niet ideaal,

Prima douche
Mooie kamers
Stil en rustig

proper, maar nogal onpersoonlijk

Ik vind 100 letters genoeg, betere dingen te doen, dus:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kamertip: Breng zonnebril mee en eigen kussen
Datum van verblijf: maart 2024
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Johan D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 18 maart 2024

We hadden een Valentijn arrangement geboekt. Dit bestond uit: luxe kamer, bubbels bij aankomst, diner in restaurant Gusto, een flesje prosecco op de kamer, een pikante verrassing ‘’voor hem en haar’’, en ontbijt. Wat op papier en leuke verwennerij zou worden, werd een regelrechte teleurstelling op elk vlak. Na de betaling ervan bleek er geen enkel weekend in 2024 beschikbaar te zijn. Na talloze mails en telefoontjes toch nog iets kunnen regelen.
Bij aankomst bleek er gewoon niks van waar te zijn. Geen luxe kamer, enkel een basic kamer met 2 eenpersoonsbedden met wieltjes tegen mekaar geschoven. Romantiek…? Als je tegen mekaar ging liggen rolden de bedden uit mekaar en lag je op de grond ! Geen beloofde bubbels, geen pikante verrassing, geen flesje prosecco, niks, nul noppes ! Enkel 2 kleine flesjes water in een voor de rest lege koelkast. Het zogenaamde romantisch diner in restaurant Gusto was zodanig weinig dat we erna naar de snackbar aan de overkant zijn gegaan.
Het ontbijt de volgende ochtend was met de groeten van toeleveranciers ala Van Zon / Vangrootloon, met als enig zelfgemaakt gerecht, de gebakken eitjes, en die waren gewoon niet lekker.
De enige positieve ervaring was dat we goed geslapen hebben. Eigenlijk zijn we voor meer dan 300,00€ opgelicht voor een kamer, evenwaardig aan een goedkoop F1 hotelletje langs de snelweg !

Kamertip: Blijf hier weg, als je genieten belangrijk vindt !
Datum van verblijf: maart 2024
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Dirk C
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 24 februari 2024

Beetje verouderde lift. Kamers zijn ok, proper linnen. Even gordijn checken want was gescheurd. Geen koelkast in de kamer. Weinig verlichting in badkamer. Voorts zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Goed ontbijtbuffet in aangename ruimte.

Kamertip: Kort bij het station en bushaltes gelegen, vlak aan het centrum
Datum van verblijf: februari 2024
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Madamevalises
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 19 februari 2024

Heerlijk rustig in de kamer.
Wij hadden de luxe kamer die gelegen was aan de achterkant.
Heel poper en ideaal gelegen in het centrum van Genk.
Enkel de TV is wat klein als je vanuit het bed wil kijken.
We komen zeker nog eens terug nu ik ook lid ben :-)

Datum van verblijf: februari 2024
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank vgphilippe
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken