Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 79
Geen aanbetaling vereist
Expedia.com
US$ 79
Word beloond met One Key
Agoda.com
US$ 52
Meerdere manieren om te betalen
PricelineUS$ 79
Hotels.comUS$ 79
StayForLong
alle 14 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (741)
Beoordelingen filteren
742 resultaten
Waardering van reizigers
171
316
158
65
32
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
171
316
158
65
32
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
10 - 15 van 742 beoordelingen
Beoordeeld op 1 oktober 2023

Jammer dat de tv het laat afweten veel slecht beeld heb gevraagd aan andere logeerders die hadden ook dat probleem.
Voor de rest prima.voor de rest niets op aan te merken heel mooi en verzorgd.zeer vriendelijk personeel

Datum van verblijf: september 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Paul C
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 28 september 2023

Super ligging aan station en op loopafstand van shopping 1, 2 ,en 3.
Gratis parkeren achter het hotel.
Centrum om de hoek. ( markten do en zo) Goed ontbijt.
Zuivere trendy kamer, met nespresso water, haardroger, doucheproducten, airco. 2 kleine flesjes water, minibar.
Jong gemotiveerd personeel. Kortom 3 sterren dubbel en dik waard. Genk staat voor vriendelijkheid.

Datum van verblijf: september 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank bogernan
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 27 september 2023

Leuke locatie, centrum op wandelafstand, parking aan het hotel, supervriendelijke receptioniste die ons ook geweldig bediende in de var. Propere kamer, fantastisch, uitgebreid ontbijt. Wij gaan zeker terug!

Kamertip: Parking is niet zo groot, dus zorgen dat je op tijd bent
Datum van verblijf: september 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Venture61803602373
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 17 september 2023

De comfortkamer is niet al te groot maar voor 1 nacht volstaat het wel. De badkamer is top, voldoende kwalitatieve producten, ruime douche. Prijs kamer is een pluspunt.
Een minpunt was dat de ene kamer flesjes drinkwater had maar 1 tas koffie kon zetten en dat de ander kamer geen drinkwater had maar wel voldoende koffie had.
Één minpuntje is de deurlijst van de badkamer die aangetast is van het water, daar kan beter materiaal voor gebruikt worden.
Het ontbijt is rijkelijk en ruim voldoende, alles is aanwezig.

Datum van verblijf: september 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Storyteller824511
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 17 september 2023

Alles was in orde tot we wilden inchecken, bleek dat onze kamers geannuleerd waren er zou iets verkeerd geweest zijn met de kredietkaart, nogal straf want het tweede koppel dat meewas is notabene zelf BANKDIRECTEUR. hij heeft mijn bankkaart gecheckt en alles was in orde. Dus moesten we terug opnieuw de zelfde kamers boeken bij jullie en ineens moesten wij 430€ betalen i.p.v 334 € die wij geboekt hadden via Booking.com.
We hebben dan een manager in het Carbon hotel geweest voor deze belachelijke situatie uit te leggen, na veel gezever heeft de assistent manager gezegd dat het verschil zou worden terug gestort op oner rekening. Ik heb nog geen verklaring van jullie ontvangen waarin dat er staat dat het bedrag DAADWERKELIJK zal worden terug betaald.

Datum van verblijf: september 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Adventure09172943696
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken