Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 100
Aanbieding bekijken
Geen aanbetaling vereist
Expedia.com
US$ 101
Aanbieding bekijken
Agoda.com
US$ 74
Aanbieding bekijken
Hotels.comUS$ 101
PricelineUS$ 100
TravelocityUS$ 101
alle 15 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (686)
Beoordelingen filteren
686 resultaten
Waardering van reizigers
156
295
145
60
30
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
156
295
145
60
30
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
17 - 22 van 686 beoordelingen
Beoordeeld op 31 oktober 2022 via mobiele applicatie

Zeer luidruchtige kleine kamer waar het sanitair lekte…. Zeer klein bed, niet moeten slapen die nacht van al het lawaai. De accommodatie is verouderd en zeer basic.
De ligging is wel direct in het centrum wat dan wel weer positief was. Het ontbijt was ok

Datum van verblijf: oktober 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Seaside57969066368
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Different Hotels, Instelling/Consultant van Hotel ECU - Different Hotels, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 november 2022

Beste

Allereerst bedankt voor je verblijf in hotel ECU.
We doen steeds ons best om onze gasten een ontspannend en zorgeloos verblijf te bieden, en betreuren ten zeerste dat dit voor jullie niet het geval is.

Graag zouden we jullie nogmaals ontvangen om aan te tonen dat we meer willen bieden dat dat u helaas ervaren hebt.
U kan ons steeds via mail contacteren (mail@hotelecu.com) voor een nieuwe kans!

With Different regards
Sandra
Guest Loving Host ECU

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 oktober 2022 via mobiele applicatie

Heel propere kamer en gezellig verblijf. Parking is niet ideaal gezien die gedeeld wordt met advocatenkantoor en supermarkt maar het is ons toch gelukt. We namen de bus naar Hasselt gezien het station zo dicht bij is.

Datum van verblijf: oktober 2022
Reistype: Reisde met familie
Bedank carinadep
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Different Hotels, Agency / Consultant van Hotel ECU - Different Hotels, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 oktober 2022

Beste Carina

Heel fijn dat we jullie in Carbon mochten ontvangen!

Het doet ons veel plezier te lezen dat jullie genoten hebben van jullie verblijf bij ons.

We kijken er al naar uit jullie nogmaals te mogen ontvangen op één van jullie moeder- en dochteruitstapjes!

With Different regards
Sandra
Guest Loving Host ECU

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 oktober 2022

zeer propere kamers en goeie kussens en bed, wij hebben dit geboekt om bij Pepe te gaan eten en dat is net aan de overkant, praktische kamer, vlak bij de winkels , zeker aan te raden als het maar voor 1 of 2 nachten in

Datum van verblijf: september 2022
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank SharonElija
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Different Hotels, Agency / Consultant van Hotel ECU - Different Hotels, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 oktober 2022

Beste

Bedankt voor jullie komst naar ECU en deze mooie review!

Fijn te lezen dat jullie tevreden zijn over de kamer en dat jullie ons hotel aanraden.

With Different regards
Sandra
Guest Loving Host ECU

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 oktober 2022 via mobiele applicatie

Nette kamer, goed gelegen: winkelcentrum op 100m uitstekend ontbijt (wordt steeds aangevuld), prive parking achteraan, vriendelijk personeel, modern interieur, enig min puntje : kamerisolatie (veel geluiden)

Datum van verblijf: oktober 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank KurtP157
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Different Hotels, Instelling/Consultant van Hotel ECU - Different Hotels, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 oktober 2022

Beste Kurt

Heel fijn dat we jullie in ons hotel mochten ontvangen!

Het doet ons zeer veel plezier te lezen dat jullie tevreden zijn over ons hotel, personeel en ontbijt. We're happy when you are!

With Different regards
Sandra
Guest Loving Host ECU

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 september 2022 via mobiele applicatie

Ons verblijf bleek plots 75 euro duurder dan eerst, toch bleek de gastvriendelijkheid niet in de prijs inbegrepen.
Ons extra bed waarvoor wij bijbetaalden bestond uit een veldbed op wieltjes.
De lift bleek kapot dus mochten wij zelf onze bagage naar het vijfde verdiep brengen.

Naar dit hotel kom ik niet terug.

Datum van verblijf: september 2022
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Rhagmindy
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Different Hotels, Instelling/Consultant van Hotel ECU - Different Hotels, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 september 2022

Beste

Allereerst bedankt voor jullie boeking in hotel ECU en deze eerljike feedback.

We vinden het uiteraard heel jammer dat jullie je verblijf als minder ervaren hebben. We dragen gastvriendelijk enorm hoog in het vaandel en gaan dus zeker bekijken wat hier misgelopen is.

Alvast onze oprechte excuses, alsook voor het probleem met de lift.

We hopen toch dat we u nog een keertje mogen ontvangen, om u zo de 'Different' ervaring te geven naar waar we streven.
U mag ons ook steeds contacteren via mail om door te geven wat er precies misgelopen is, en dan bekijken we graag hoe we dit kunnen oplossen!

With Different regards
Sandra
Guest Loving Host ECU

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken