Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 85
Aanbieding bekijken
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Expedia.com
US$ 85
Aanbieding bekijken
FindHotel
US$ 73
Aanbieding bekijken
Hotels.comUS$ 85
PricelineUS$ 85
TravelocityUS$ 85
alle 13 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (647)
Beoordelingen filteren
647 resultaten
Waardering van reizigers
143
283
138
56
27
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
143
283
138
56
27
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
16 - 21 van 647 beoordelingen
Beoordeeld op 19 mei 2022

Nette kamer en lekker uitgebreid ontbijt! Een minpuntje dat niet alle kamers beschikken over een kluisje (enkel de deluxe kamers)- dit staat ook niet vermeld op de website. Goed gelegen dichtbij centrum en in de onmiddellijke omgeving van fietsknooppunten. De fietsenstalling bestaat uit een fietsenrek buiten waar hooguit 5 fietsen kunnen staan - je kunt eventueel je fietsen even verderop kwijt aan het station op een fietsenparking voor een zeer schappelijke prijs hoewel het aangenamer is om die bij het hotel te hebben. De parking van het hotel (tegen betaling) staat meestal vol en dan moet je in de omgeving parking gaan zoeken wat ook een minpuntje is. Het personeel is wel heel vriendelijk en probeert mee te zoeken naar oplossingen.

Datum van verblijf: mei 2022
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank dinadv58
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Different Hotels, Instelling/Consultant van Hotel ECU - Different Hotels, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 mei 2022

Beste
Heel fijn dat we jullie in ECU mochten verwelkomen!

We hebben met veel plezier deze mooie recensie gelezen. Fijn dat jullie genoten hebben van de kamer en ons ontbijtbuffet!

With Different Regards
Sandra
Guest Loving Host ECU

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 mei 2022

De kamer was héél netjes en het personeel héél vriendelijk en behulpzaam. Enig klein minpuntje was de korte afstand van het toilet in de badkamer, tot het bed. (privacy)
Het ontbijt was tot in de puntjes verzorgd en de opstelling van de tafels was sociaal, maar niet storend.
Héél tof gezinsvriendelijk hotel waar ik zeker naar terug ga.
Het hotel is heel goed bereikbaar met de wagen en heeft een eigen parking. Een treinstation op wandelafstand. Op wandelafstand winkelcentra en horeca, maar ook rustgevende grote vijver en park. Een aanrader !!!

Kamertip: Wij hadden kamer 514, ver van de lift, aan de kant van de parking. Geen lawaaihinder van buitenaf.
Datum van verblijf: mei 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank WimVanHooreweghe
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Different Hotels, Instelling/Consultant van Hotel ECU - Different Hotels, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 juni 2022

Beste Wim

Allereerst bedankt voor je verblijf in ECU en deze hele mooie recensie!

Het doet ons zeer veel plezier te lezen dat jullie zo genoten hebben van het hotel en de omgeving.
We kijken er alvast naar uit jou en je gezin nog een keertje te mogen ontvangen!

With Different regards
Sandra
Guest Loving Host ECU

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 mei 2022

De ventilatie in de bovenste kamers is erg luidruchtig. Nt kunnen slapen. Tot ik om 1u een andere kamer ging vragen. Jofel was helaas volzet maar nachtwacht is meegekomen naar de kamer en bevestigde het gedreun van de ventilatie. Hij is 10 min later gekomen met oordoppen. Zeer uitgebreid ontbijt. Vriendelijk personeel. Jammer dat een kamer met zo'n achtergrondgeluid verhuurd word.

Datum van verblijf: mei 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Frederikd162
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Different Hotels, Instelling/Consultant van Hotel ECU - Different Hotels, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 mei 2022

Beste Frederik

Bedankt voor uw verblijf en je eerlijke recensie!
Onze oprechte excuses voor het geluidsoverlast. We bekijken even intern vanwaar het geluid afkomstig was en gaan snel op zoek naar een oplossing.

Fijn te lezen dat je tevreden bent over ons personeel en het ontbijtbuffet.

With Different regards
Sandra
Guest Loving Host ECU

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 mei 2022 via mobiele applicatie

Net hotel, schone kamers maar wel gehorig. Klein bad maar badkamer verder wel goed. Helaas misten we de thee faciliteit op de kamer en vonden we de temperatuur slecht te regelen in de kamer.

Ontbijt ook prima maar niet heel uitgebreid. Diner was in een ander hotel en dan gelijk weer erg chique wat ik niet bij dit hotel vind passen. Wel dichtbij terrasjes en winkels in Genk en je staat zo in Luik.

Datum van verblijf: mei 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Susannejd123
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Different Hotels, Instelling/Consultant van Hotel ECU - Different Hotels, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 mei 2022

Beste Susanne

Fijn dat we je in ECU mochten ontvangen, en bedankt voor deze review!

We hadden u zeer graag geholpen met de thee en de temperatuur in de kamer tijdens uw verblijf. U had dit steeds mogen melden aan de receptie.

Fijn te lezen dat u genoten hebt van een chique diner bij onze collega's in restaurant Gusto.

With Different regards
Sandra
Guest Loving Host Carbon

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 mei 2022 via mobiele applicatie

Vriendelijke bediening, wat zeker van pas kwam met al onze vragen over ons verblijf met een baby. We hadden een nette kamer en konden sochtens genieten van een geweldig ontbijt. Veel keuze, lekker eten. Toplocatie in het centrum van Genk. Bedankt voor alle hulp en tot nog eens

Datum van verblijf: mei 2022
Reistype: Reisde met familie
Bedank Katrien B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Different Hotels, Instelling/Consultant van Hotel ECU - Different Hotels, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 mei 2022

Beste Katrien

Bedankt voor je verblijf in ECU en deze supermooie woorden!

Heel fijn dat we jullie hebben kunnen helpen tijdens jullie verblijf met baby en dat jullie genoten hebben van ons ontbijtbuffet.

We kijken er alvast naar uit jullie nog een keertje te mogen ontvangen!

With Different regards
Sandra
Guest Loving Host ECU

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken