Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Booking.com
US$ 100
PricelineUS$ 100
StayForLong
eDreamsUS$ 100
Vio.com
Destinia.com
Lol.travel
alle 12 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (957)
Beoordelingen filteren
957 resultaten
Waardering van reizigers
233
324
212
123
65
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
233
324
212
123
65
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
11 - 16 van 957 beoordelingen
Beoordeeld op 7 september 2023

Voor 1 nacht bij te boeken moesten we 189 euro bijbetalen, dus meer dan onze 2 dagen met 1 overnachting kostte.. Op de 2e avond kwamen we terug op onze kamer en die was helemaal leeg gehaald. Al onze spullen waren weg. Ze hadden zich vergist. Ze dachten dat we al weg waren. Als compensatie kregen we gewoon een drankje op hun kosten. 😀 😀 Er was geen invalide parking van het hotel zelf. Dus maar gewoon op straat geparkeerd. 1 Voordeel, er was een Spaanse zomerbar in het park daaraan waar we s avonds gewoonlijk gingen eten en drinken. Die was keigezellig. Ook de cocktailbar aan het restaurant s avonds was wel super. Maar het ontbijt in t hotel was wel heel goed.

Datum van verblijf: september 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Sightsee64851838962
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 4 september 2023 via mobiele applicatie

Zeer mooi en verzorgd hotel. Wij hadden een kamer met uitzicht op het meer en een terras, wat heel fijn was. Helaas was er heel veel geluid van de naastliggende kamer doordat deze ook als familie kamer meteen tussen deur kon gebruikt worden. Graag raad ik iedereen die zijn buren niet wil horen aan om expliciet deze kamer te mijden!

Kamertip: Vraag een kamer zonder tussen deur met de buren
Datum van verblijf: september 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank hendrikvantomme
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 3 september 2023

Zeer goed hotel. Het ontbijt was zeer uitgebreid en lekker. We hebben ook zeer lekker gegeten in het restaurant. Mooi uitzicht op de vijver vanuit onze kamer. Vriendelijk personeel zowel aan de balie als in het restaurant. We komen zeker terug.

Kamertip: Dichtbij het shoppingcentrum. Op zondagmorgen is er veel volk aan het ontbijt rond 9u30. Iedere vrijdagavond bbq in restaurant.
Datum van verblijf: september 2023
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Sofie v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 31 augustus 2023 via mobiele applicatie

Nog nergens MOETEN betalen bij aankomst
Te weinig personeel en niet gemotiveerd
Lekker ontbijt maar wel kakkerlak aanwezig aan ontbijdbuffet
Verouderd
Prachtige ligging bij molenvijver
Dure parking 17 euro per dag
4 sterren niet waard

Kamertip: Ander hotel boeken
Datum van verblijf: augustus 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Wander59366712115
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 23 augustus 2023

Kamer in orde, producten zijn door het hotel voorzien. Alles netjes gepoetst. Busjes water stonden klaar in de ijskast en een kleine koffiezet en bubbles zijn beschikbaar in de kamer. Minpunt: wij logeerden in het hotel tijdens warme dagen en er is geen airco op de kamer. Slapen met deze warmte is moeilijk.

Datum van verblijf: augustus 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Curiosity13893793170
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken