Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“viergangenmenu”
Beoordeling van Gusto

Gusto
Geclassificeerd als nr. 4 van 182 Restaurants in Genk
Prijsklasse: US$ 16 - US$ 40
Keukens: Belgisch, Frans, Vis en zeevruchten, Wijnbar
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Lunch, Diner, Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Beschrijving: Restaurant Gusto staat voor passie en gedrevenheid, waar kwaliteit altijd voorop staat! We brengen een gastronomisch concept van een hedendaagse keuken met wereldse invloeden, uitgevoerd onder leiding van chef Bo Frei en sous-chef Lars Delabye. Ondersteund door een klassevolle bediening die elke dag voor jullie klaar staat om jullie in de watten te leggen. Voor top-wijnen, cocktails, een lekkere amuse-kaart en top-kwaliteit eten ben je bij Restaurant Gusto zeker op je plaats!
24 januari 2022 beoordeeld

viergangenmenu met nieuwe chef uit Peru, smaakbommetje als amuse bouche, kleine porties maar op te inde toch gevulde maag, per kwartier nieuwe klanten zodat ze kunnen volgen met de keuken en de bediening en de Corona maatregelen, ontbijt buffet ook coronaproof met CO2 meter in de zaal, deur werd opengezet bij hoge waardes

Datum van bezoek: januari 2022
Bedank verdoeme
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (571)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

10 - 14 van 571 beoordelingen

3 januari 2022 beoordeeld

Alhoewel prijzig zeker de moeite waard. Smaken perfect en bediening vriendelijk en nemen de tijd.De Sommelier kent zijn vak perfect, meer dan lekkere wijnen samen met een goede uitleg, wat zou een mens meer wensen ???

Datum van bezoek: december 2021
1  Bedank guymJ3026XJ
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 januari 2022 beoordeeld

Zakelijke lunch. Gemakkelijk te reserveren.
Personeel was vriendelijk en behulpzaam.
Eten was heerlijk en ruim voldoende.
De bijgepaste wijnen waren perfect.

Datum van bezoek: december 2021
Bedank AChardav
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 oktober 2021 beoordeeld

Eigenzinnige chef, originele keuken, tintje Italiaans, tintje Japanees. Als je in Carbon overnacht hoef je niet verder te zoeken...

Datum van bezoek: oktober 2021
Bedank AlphonseD41
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 oktober 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Heb hier samen met mijn vriendin gegeten en het eten was heerlijk de sfeer was ook heel gezellig zeker een aanrader.....

Datum van bezoek: oktober 2021
Bedank Marco V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Gusto bekeken, bekeken ook

Genk, Limburg Province
Genk, Limburg Province
 
Genk, Limburg Province
 

In Gusto geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding