Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Luxeontbijt”
Beoordeling van Brasserie 360

Brasserie 360
Geclassificeerd als nr. 37 van 181 Restaurants in Genk
Prijsklasse: US$ 11 - US$ 32
Keukens: Belgisch, Frans
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
17 oktober 2021 beoordeeld

Ronduit slecht en schandalig.
21, 90 € voor sandwiches die naar mijn mening al een week oud waren. Chocobroodje niet vers en gewoon opgewarmd Keizerbroodje ook helemaal niet vers. Zelfs niet eens vriendelijk personeel.
Zeker en vast geen aanrader.

Datum van bezoek: oktober 2021
Bedank Tieske1961
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (182)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 182 beoordelingen

23 september 2021 beoordeeld

We hebben op een zonnige dag gebruik gemaakt van het grote terras. Hier hebben we na goede bitterballen een pannenkoek met suiker gegeten. De bitterballen waren goed gebakken. De pannenkoek was zelfgemaakt en zeer lekker. Prijs kwaliteit dus zeker een aanrader.

Datum van bezoek: september 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank jordyReview
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 februari 2020 beoordeeld

Gezellig zitten voor ontbijt, lunch en diner. Ruime keuze uit gerechten en drankjes. Betaalbare prijzen.

Datum van bezoek: februari 2020
2  Bedank Erna_233
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 januari 2020 beoordeeld

Met het vriendelijk personeel en de lekkere huisgemaakte lasagne (die heel lekker was trouwens!) is dit de ideale plaats om op adem te komen tijdens een fietstocht :)

Datum van bezoek: december 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank MarieTralalie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 december 2019 beoordeeld

Prima prijs/kwaliteit, ik dacht eerst dat de broodjes wat duur waren maar als ze dan geserveerd werden hola, vonden wij het wel zeker ok. De dienst was heel vriendelijk en attent, precies zoals het altijd zou moeten zijn, maar toch een dikke duim....

Datum van bezoek: december 2019
1  Bedank danrebus
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Brasserie 360 bekeken, bekeken ook

Genk, Limburg Province
Genk, Limburg Province
 
Genk, Limburg Province
 

In Brasserie 360 geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2022 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.