Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“No Nonsens”
Beoordeling van Brasserie 360

Brasserie 360
Geclassificeerd als nr. 37 van 181 Restaurants in Genk
Prijsklasse: US$ 11 - US$ 32
Keukens: Belgisch, Frans
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
30 december 2019 beoordeeld

Prima prijs/kwaliteit, ik dacht eerst dat de broodjes wat duur waren maar als ze dan geserveerd werden hola, vonden wij het wel zeker ok. De dienst was heel vriendelijk en attent, precies zoals het altijd zou moeten zijn, maar toch een dikke duim....

Datum van bezoek: december 2019
1  Bedank danrebus
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (182)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 182 beoordelingen

17 december 2019 beoordeeld

Ik zit hier al een half uur op men milkshake te wachten en nog altijd niks ik vind dit echt niet kunnen zijn ze de koe aan het vangen of wat is hier aan de hand?

Datum van bezoek: december 2019
Bedank Smullende
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuke plek om eens iets te gaan drinken of een ijs te eten, vriendelijke obers! Prijzen zoals in alle brasseries.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank LeentjeM7
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker gegeten, bruschetta en canelloni, top! Ook goede hoeveelheid voor je geld.
Tiramisu was rampzalig. Ober hierover ingelicht, antwoordde niets?! 2 obers voor het hele terras, was niet te doen, zeer moeilijk om iemand vast te krijgen

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank tineq
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 juli 2019 beoordeeld

We zijn al enkele malen komen lunchen in deze Brasserie, zo ook vorige week vrijdag ; nu bestelden we twee verschillende pastabereidingen. De fettucine met look, peterselie en venusschelpen én een tweede bord Orrechiette met tuinboontjes en scampi's waren allebei gewoon top, zéér ruime porties en voor de gemiddelde Limburger perfect op smaak. Wij kwamen hier al geregeld, maar door hier ook eens voor de pasta te kiezen, gaan we n%og vaker terugkomen.

Datum van bezoek: juli 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Marc K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Brasserie 360 bekeken, bekeken ook

Genk, Limburg Province
Genk, Limburg Province
 
Genk, Limburg Province
 

In Brasserie 360 geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2022 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.