Nette en vlotte bediening, genoeg keuze op de kaart, goed kwalitatief eten. Ovezichtelijk en gezellig terras.
De gordijnen in de zaak hangen al jaren los aan het plafond, boven de ronde tafel hangt een grote lamp waar het stof centimeters dik op ligt. De stofvlokken zijn al eens in het eten van mijn echtgenoot beland!!!!
Bij Genk on stage moesten wij als klanten betalen voor het toiletbezoek.
Wel vriendelijk personeel.
Na veel bedelen en zeuren op 2 drankjes kunnen bestellen. Een kwartier nadat we het voorgerecht anti pasti hadden besteld komen ze vertellen dat ze dat niet meer hadden. Eten totaal ondermaats
De donderdag is er markt in Genk en deze zaak zit steeds knalvol.bij mooi weer kan je genieten op het terras .zeer gevarieerde spijskaart
Zeer lekkere eerlijke
keuken ,professioneel personeel zeer vriendelijke bediening.heerlijk gegeeten en genoten van de streekbiertjes .deze zaak is voor ons een topzaak op een toplocatie .een absolute aanrader
Is enkel goed en gezellig om iets te gaan drinken en daar blijft het bij. Helemaal niet om iets te gaan eten want dat trekt nooit op iets.