“Gezellig”

La Peña
Geclassificeerd als nr. 32 van 188 Restaurants in Genk
Prijsklasse: US$ 4 - US$ 26
20 mei 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Met 4 personen gereserveerd. Gevarieerde menukaart en wijnkaart. In tegenstelling met andere beoordelingen werden de gekozen gerechten (tapas en hoofdgerechten) vlot geserveerd door vriendelijke, hardwerkende serveersters in een volle, gezellige zaak. De moeite waard.

Datum van bezoek: mei 2023

26 april 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Spaanse Restaurant..met grote menukaart.Ook veel Tapas Gerechten.De hapje van het huis voor het eeten was lekker.Wij hebben voor Zarzuela gekozen..was lekker met veel vis.calamar en schelpdieren.Goede kwaliteit..het eenig minpunt...dat wij over 1 uur op ons eeten moesten wachten.Gaan zeker terug

Datum van bezoek: april 2023
24 april 2023 beoordeeld

Heel lekker en zeer goede wijn en ook de bediening was vlot en aangenaam, vriendelijke mensen , het was er wel rustig in de vroege namiddag

Datum van bezoek: maart 2023
11 april 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Super gezellig restaurant! Heel fijne en behulpzame bediening. Alles met de lach en heel snel! Eten was prijs kwaliteit zeker top en bij het dessert kregen we een extraatje omdat we ons dessert deelden. Oog voor klantenservice! Helemaal top! Ook qua wijn werd ons wat aangeraden ook al was de dienster geen wijn drinkster. Kortom zeker de moeite waard!

Datum van bezoek: april 2023
12 februari 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier gegeten met 16 vrienden. Vriendelijk onthaald in een gezellig restaurant. Fijne bediening.
We vroegen hun advies en hebben de suggestie van de toffe ober gevolgd. Prima! Veel variatie en alles lekker.
We hadden verschillende tapas planken en die werden in fijne porties aan tafel gebracht zodat we een hele avond gezellig hebben kunnen eten en bijpraten.
Bedankt team La Peña! Wij komen zeker nog terug.

Datum van bezoek: februari 2023

Reizigers die La Peña bekeken, bekeken ook

Genk, Limburg Province

In La Peña geweest? Deel je ervaringen!