“Culinair orgasme”
Beoordeling van Partaasch

Partaasch
Geclassificeerd als nr. 8 van 188 Restaurants in Genk
Prijsklasse: US$ 9 - US$ 86
Beschrijving: Partaasch is een gastronomisch restaurant met een moderne wereldkeuken. Partaasch staat voor delen; deelnemen aan het delen, het delen van gerechten. Gerechten waarvan de oorsprong even gevarieerd is als de inwoners van de stad Genk zelf. Partaasch is een restaurant van ervaringen waar delen centraal staat. Omdat delen het nieuwe hebben is.
15 september 2023 beoordeeld

We gingen er eten met vrienden omdat ze een nieuwe kaart hadden. Het sharing concept gold nog steeds dus bestelden we 10 gerechten van de kaart. Wat een ontdekking. Ongelooflijk lekker van begin tot einde. De chef kwam persoonlijk zijn gerechten voorstellen. De wijn erbij was top. Het interieur is zalig om in te vertoeven. Dit is pure klasse. En voor de prijs moet je het niet doen. Betaalbaar en echt lekker. Aanrader! Absoluut een aanrader...

Datum van bezoek: september 2023
    • Sfeer

24 maart 2023 beoordeeld

Gezellig restaurant. Zeer vriendelijke bediening, lekker eten. Dessert eerder aan de kleine kant. Er was dame blanche voorzien, maar wij vonden dit slechts een proevertje, nl 1 bolletje ijs...

Datum van bezoek: maart 2023
26 februari 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk eten mooie ambiance, de bediening was zeer vriendelijk en de gerechten allemaal heel mooi gepresenteerd en ook echt lekker!

Datum van bezoek: februari 2023
17 februari 2023 beoordeeld

+ mooie setting (de 1e keer dat we hier kwamen), maar jammer genoeg op zondag 12/2 toch een klein beetje te koud om echt lekker en gezellig te tafelen.
+ vriendelijke en vlotte bediening; lekker en origineel Valentijnsmenu
- bij enkele gerechten was er keuze tussen vegetarisch of vis/vlees, maar vooraf werd duidelijk gemaakt dat we ofwel alles vegetarisch moesten kiezen ofwel niet; ik begrijp dit echt niet. Mijn vrouw wou bijvoorbeeld het voorgerecht vegetarisch maar het hoofdgerecht vis, maar dat kon blijkbaar niet.

Datum van bezoek: februari 2023
8 februari 2023 beoordeeld

Vriendelijk personeel, leuke kaart met verschillende mogelijkheden voor iedereen. Lekker tapas gegeten hier. Absoluut de moeite om hier ook eens in de winter te komen. In de zomer is het al top buiten.

Datum van bezoek: december 2022

Reizigers die Partaasch bekeken, bekeken ook

Genk, Limburg Province

In Partaasch geweest? Deel je ervaringen!