Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
kappen125

Puur genieten! *****

Beoordeling van Lavendine Pure
5,0 van 5 bollen6 sep 2023 beoordeeldvia mobiele applicatie
We hadden een geweldig 5-daags verblijf in Bed and Breakfast Lavendine Pure in Genk. Onze kamer was prachtig, de gastvrijheid van Daniël en Tine was uitstekend - ze deden alles met een glimlach. Alles was perfect verzorgd, van de wellness tot het ontbijt. We komen zeker terug! Een onvergetelijke ervaring.
Datum van verblijf: september 2023
Reistype: Bezocht met een partner
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Tine Nijs, Eigenaar van Lavendine Pure, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 4 okt 2023
Dank je wel voor deze prachtige review en mooie woorden! Heel graag tot ziens, lieve groeten van ons allebei!
Daniël & Tine
Lavendine Pure
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
Carbon Style Room
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    € 107
  • Priceline
2.8 km van Lavendine Pure
Gratis wifi
Restaurant
Comfort room
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 72
  • Expedia.com
    € 74
2.9 km van Lavendine Pure
Gratis wifi
Bar/lounge
  • Hotels.com
  • eDreams
  • Priceline
2.8 km van Lavendine Pure
Gratis wifi
Restaurant
front met terras
  • Priceline
3.1 km van Lavendine Pure
Gratis wifi
Gratis parkeren
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 89
  • Expedia.com
    € 90
3.7 km van Lavendine Pure
Gratis wifi
Gratis parkeren
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    € 88
  • eDreams
3.3 km van Lavendine Pure
Gratis wifi
Restaurant
  • eDreams
3.2 km van Lavendine Pure
Gratis wifi
Gratis parkeren
De Schacht
  • eDreams
  • Priceline
  • ZenHotels.com
3.1 km van Lavendine Pure
Gratis wifi
Gratis parkeren
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 130
  • Expedia.com
    € 134
6.8 km van Lavendine Pure
Gratis wifi
Gratis parkeren
Aparthotel Esplanada, habitación, Genk, Bélgica.
    3.0 km van Lavendine Pure
    Gratis wifi
    Bar/lounge
    Meer hotels in Genk bekijken
    Beoordelingen (41)
    Beoordelingen filteren
    42 resultaten
    Waardering van reizigers
    40
    1
    0
    0
    1
    Type reiziger
    Tijd van het jaar
    TaalAlle talen
    Waardering van reizigers
    40
    1
    0
    0
    1
    Bekijk wat reizigers erover zeggen:
    Geselecteerde filters
    Filteren
    Lijst wordt bijgewerkt...
    4 - 9 van 42 beoordelingen
    Beoordeeld op 4 september 2023

    Mooie B&B, gelegen op een boogscheut van centrum Genk. Hebben genoten van de rust, de prachtige tuin, het heerlijk ontbijt en de gastvrijheid van Tine en Daniel. Voor ons was het ook een pluspunt dat we elektrische fietsen konden huren. Is zeker voor herhaling vatbaar.

    Datum van verblijf: september 2023
    • Reistype: Reisde met een partner
      • Prijs/kwaliteit
      • Locatie
      • Service
    Bedank Curiosity33510291427
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Tine Nijs, Eigenaar van Lavendine Pure, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 oktober 2023

    Dank je wel en altijd welkom!
    Liefs,
    Daniël & Tine
    Lavendine Pure

    Rapporteer reactie als ongepast
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    Beoordeeld op 3 augustus 2023

    Heel fijne landelijke sfeer met een aantal oud-Indische sfeerattributen. Ruime kamer met lekker bed. De tuin met zwemvijver oogt heel natuurlijk, maar verzorgd. Het ontbijt was zeer uitgebreid met vers fruit en bioproducten. Je merkt dat Tine en Daniël hun B&B met hart en ziel runnen.
    Een mooie uitvalsbasis om te fietsen in natuurgebieden zoals Hoge en Lage Kempen, Bokrijk, Labiomista en C-mine te bezoeken. Hasselt, op fietsafstand, is ook leuk meegenomen. We verbleven hier 4 nachten en het was een zeer afwisselende midweek. Op de kamer vind je alle info over fietsroutes.

    Datum van verblijf: augustus 2023
    • Reistype: Reisde met vrienden
      • Prijs/kwaliteit
      • Locatie
      • Service
    Bedank GoPlaces62319398552
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Tine Nijs, Eigenaar van Lavendine Pure, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 augustus 2023

    Dank je wel voor deze mooie en overzichtelijke review! Heel graag tot ziens! Daniël & Tine van Lavendine Pure

    Rapporteer reactie als ongepast
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    Beoordeeld op 21 juli 2023

    Wat was dit weer een schitterend verblijf. Alles tot in de puntjes verzorgd. We verbleven deze keer in de coriander kamer waar we alles van luxe hadden . We werden beiden door de gouden handen van Tine gemasseerd en kansen vanuit het verblijf mooie wandelingen en fietstochten maken. Ook daarin werden met de glimlach geholpen om via knooppunten de juiste weg uit te stippelen.Jullie stralen en geven de rust door. Nogmaals dikke merci voor alles . Fré en Sofie

    Datum van verblijf: juli 2023
    • Reistype: Reisde met een partner
      • Prijs/kwaliteit
      • Locatie
      • Service
    Bedank Sofie V
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Tine Nijs, Eigenaar van Lavendine Pure, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 augustus 2023

    Dag Fré en Sofie, wij genoten mee van jullie verblijf bij ons. Het is heerlijk jullie samen te zien genieten en te ontspannen.
    Dank je wel voor deze mooie en hartelijke review, heel graag tot een volgende keer!
    Liefs, Daniël & Tine van Lavendine Pure

    Rapporteer reactie als ongepast
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    Beoordeeld op 9 oktober 2022

    Het was ontzettend fijn vertoeven in lavendine voor ons 11 jaar samen. Heerlijk relaxen, geweldig ontbijt, ontspannende wellness en ontzettend warme uitbaters zorgde voor een onvergetelijk en mooi weekend.

    Bedankt Tine en Daniel

    Kamertip: Gewoon doen. Niet twijfelen, je zal het je niet beklagen.
    Datum van verblijf: oktober 2022
    • Reistype: Reisde met een partner
      • Prijs/kwaliteit
      • Locatie
      • Service
    Bedank frederik p
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Tine Nijs, Eigenaar van Lavendine Pure, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 oktober 2022

    Dank je wel Frederik, je maakt ons heel blij en content met je mooie woorden. Wij vonden het heerlijk jullie beiden zo te zien genieten samen! Heel graag tot een volgende gelegenheid, lieve groeten van ons allebei!

    Rapporteer reactie als ongepast
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    Beoordeeld op 24 juli 2022

    In één woord: fantastisch! Super ontvangst,
    ontbijt; alles vers gemaakt en heerlijke bedden. Tinne & Daniël zijn super gastvrouw/heer; vriendelijk, behulpzaam, wat kan je nog meer wensen! Wij komen zeker terug. Jeroen & Nancy

    Datum van verblijf: juli 2022
    Reistype: Reisde met een partner
    Bedank NancyN1305
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Tine Nijs, Eigenaar van Lavendine Pure, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 september 2022

    Dag Jeroen en Nancy, wat heerlijk om te lezen dat jullie zo genoten in ons relaxplekje. Wij kijken ernaar uit elkaar weer te ontmoeten, altijd van harte welkom! Lieve groeten, Daniël & Tine van Lavendine Pure

    Rapporteer reactie als ongepast
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    Meer beoordelingen bekijken