Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“lekker gegeten”
Beoordeling van G & G

G & G
Geclassificeerd als nr. 19 van 182 Restaurants in Genk
Prijsklasse: US$ 36 - US$ 144
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
4 augustus 2021 beoordeeld

De bediening in de pannetjes was origineel. We werden vlug en vriendelijk bediend. De stoelen stonden vrij dicht bij elkaar.

Datum van bezoek: augustus 2021
1  Bedank FunInGenk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (127)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

7 - 11 van 127 beoordelingen

3 juni 2021 beoordeeld

Na lange tijd nog eens bij G&G kunnen gaan eten, wel op het terras maar het was goed weer, dus geen probleem. Was naar goede gewoonte weer lekker. Aan te raden als je voor een correcte prijs een lekkere pasta wil eten.

Datum van bezoek: juni 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank eddy34220
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 mei 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Wauuw! Heerlijk gegeten een echte aanrader! De bediening was vriendelijk. En
Ons eten kwam vlot hier komen we zeker terug!

Datum van bezoek: mei 2021
1  Bedank kimcL5946KJ
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 mei 2021 beoordeeld

Met de covid regels op het terras gezeten , lekker verwarmd. Fijn lunch gehad, pasta was zeer lekker , juist goed heerlijk van smaak, de kreeft was goed aanwezig en lekker saus was er , echter niet te overdreven en lekker .Koffie echt Italiaans. Komen nog eens terug om te dineren. Vriendelijke mensen.

Datum van bezoek: mei 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Willemsbetty
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 augustus 2020 beoordeeld

Het is er zodanig lekker dat we er elke avond zijn gaan eten. Zeker een aanrader als je van pasta houd

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank Stefano6411
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die G & G bekeken, bekeken ook

Genk, Limburg Province
Genk, Limburg Province
 
Genk, Limburg Province
Genk, Limburg Province
 

In G & G geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding