Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk”
Beoordeling van Olympia

Geen foto ontvangen
Heb je een foto?
Voeg deze dan toe!
Olympia
Geclassificeerd als nr. 40 van 181 Restaurants in Genk
Gegevens restaurant
5 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Superlekker gegeten! De beste Griek van Genk. Erg vriendelijke en vlotte bediening. Het is leuk dat je per stuk (of aantal stuks) kan kiezen. Zo kan je van alles wat proeven. Gezellig met een tafel vol kleine bordjes. Alles was superlekker. Het was mijn eerste bezoek, maar zeker niet het laatste.

Datum van bezoek: november 2018
Bedank Sarah T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (14)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

2 - 6 van 14 beoordelingen

27 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Bij Olympia kan je per stuk bestellen aan zeer schappelijke prijzen. Bediening en eigenaars zijn super vriendelijk. Eten wordt vlot geserveerd (<30min) en is super lekker. Vooraf reserveren is aangeraden. Een echte aanrader voor wie van grieks eten houdt.

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank kriss3590
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 augustus 2018 beoordeeld

Heerlijke Griekse keuken met perfecte gastvrouw en topkok in een fijne zaak, alle gerechten zijn even lekker aan een redelijke prijs.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank Hilde U
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

lekker eten, eerlijke prijs en gezellig. Je kan makkelijk zelf je menu samenstellen met enkel specialiteiten waar je op dat moment zin in hebt...

Datum van bezoek: november 2017
Bedank Silvio P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Zaterdagavond, tentje zit goed vol .. Beperkte kaart, je kiest gewoon wat je wilt en daarna wordt er gedeeld op tafel .. Service gaat heel vlot, lekker en kraakvers, alleen jammer dat er geen gyros was :) .. Prijs kwaliteit zeker dik oké !

Datum van bezoek: september 2017
Bedank Sarah D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
tolyk826, Eigenaar van Olympia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 september 2017

Dank u wel Sarah

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Olympia bekeken, bekeken ook

Genk, Limburg Province
Genk, Limburg Province
 
Genk, Limburg Province
 

In Olympia geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding