Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Chille pub!”
Beoordeling van The Dubliner

The Dubliner
Geclassificeerd als nr. 30 van 392 Restaurants in Saint Julian's
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Eetcafé
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
14 september 2017 beoordeeld

Tijdens onze vakantie zijn we hier meerdere keren geweest. We hebben hier eenmaal gegeten, prima pubfood voor een goede prijs. Verder hebben we hier een paar keer een biertje gedronken. Zeker een aanrader hiervoor! Probeer ook zeker de nacho's, gaat goed samen met een pint Guinness of een Farsons Blue Label!

Datum van bezoek: september 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank V3707KUlauram
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (646)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 647 beoordelingen

24 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed eten, goede service en een hele goede prijs. Echt een topmaaltijd met verassende elementen erin.

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank daantje118
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke pub met goede vriendelijke bediening. De tussendoortjes die we pakten waren ook goed.
Guiness blijft heerlijk uit de tap

Datum van bezoek: januari 2017
Bedank ToineVer
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 december 2016 beoordeeld

in de kou, want het was een koude dag, vriendelijke ontvangst en een hartverwarmende Irish coffee op het terras (super)

Datum van bezoek: december 2016
Bedank bovendek
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 april 2016 beoordeeld

gezellige, rustige Ierse pub met een vriendelijke bediening.
de Guinness van het vat smaak voortreffelijk

Datum van bezoek: maart 2016
Bedank clarissekurt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die The Dubliner bekeken, bekeken ook

Saint Julian's, eiland Malta
Saint Julian's, eiland Malta
 
Saint Julian's, eiland Malta
Saint Julian's, eiland Malta
 
Saint Julian's, eiland Malta
Saint Julian's, eiland Malta
 

In The Dubliner geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding