Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zeer lekker ”
Beoordeling van Gozitan

Gozitan
Geclassificeerd als nr. 37 van 392 Restaurants in Saint Julian's
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Mediterraan
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen, Lokale keuken
Dineropties: Na sluitingstijd, Diner, Ontbijt, Bezorgen, Reserveringen
16 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer lekker gegeten met enkel streekproducten! Aanrader voor wie het lokale eten wilt proeven. Prijs-kwaliteit een dikke 10!!

Datum van bezoek: september 2018
Bedank annelynnk2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (952)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 952 beoordelingen

10 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel vriendelijke bediening en heerlijk gegeten...
Niks op aan te merken... zelfs dessert van het huis gekregen...
Super!

Datum van bezoek: februari 2018
Bedank anndeprez
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 december 2017 beoordeeld

Het eten is fantastisch, en de wijn van Malta zelf (Shiraz) was er uitstekend bij, veel eters dus erg gezellig, snelle bediening ook.

Datum van bezoek: december 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank EmielvD
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Je wordt hier echt gepampert. We hadden alleen 1 starter en 1 hoofdgerecht besteld. Vooraf 2 borden met lekkernijtjes van het huis en we mochten niet eerder betalen dan dat we, een door het huis aangeboden, nagerecht hadden gegeten! Zeer smakelijk en gastvrij, een aanrader!

Datum van bezoek: november 2017
Bedank Annemarie t
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier kun je echt Maltees eten. Een uitgebreide kaart. Erg vriendelijk personeel. Het eten was lekker maar niet heel bijzonder. Ik had het nationale gerecht konijn. Vond het jammer dat het vlees niet super mals was en van het botje afviel. De smaak was goed alleen de structuur van het vlees viel een beetje tegen. Ondanks dat vind ik het wel de moeite waard om een avond in dit restaurant te gaan eten!

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank ramona1984
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Gozitan bekeken, bekeken ook

Saint Julian's, eiland Malta
Saint Julian's, eiland Malta
 
Saint Julian's, eiland Malta
Saint Julian's, eiland Malta
 

In Gozitan geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding