Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
€ 69
Priceline
€ 69
Expedia.com
€ 59
Word beloond met One Key
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
HSA1963
Schijndel, Nederland
181136
Goed maar geen hoogvlieger
3,0 van 5 bollen2 okt 2017 beoordeeld
Dit hotel gereserveerd voor een weekend. Ook het ontbijt erbij genomen. De kamers waren erg warm dus snel een raam open gezet om de temperatuur naar beneden te krijgen ook het bed is erg kort en on europees als je al een normale lengte hebt. Het ontbijt daarin tegen is erg uitgebreid voor Franse begrippen en zeker een aanrader om bij te boeken.
Datum van verblijf: oktober 2017
Kamertip: Neem ontbijt erbij dan heb je meteen voor de gehele dag gegeten.
Reistype: Bezocht met vrienden
3,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
2,0 van 5 bollenKamers
3,0 van 5 bollenService
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
Expedia.com
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 92
  • Hotels.com
5.2 km van Sure Hotel Lille Tourcoing
Gratis wifi
Gratis parkeren
Jeudi 21.11.2019 Chambre Orient, le lit
Booking.com
  • Expedia.com
  • Hotels.com
  • Priceline
4.3 km van Sure Hotel Lille Tourcoing
Gratis wifi
Gratis parkeren
Booking.com
€ 132
Volledig restitueerbaar
  • Expedia.com
    € 116
  • Hotels.com
    € 116
  • Agoda.com
    € 132
5.9 km van Sure Hotel Lille Tourcoing
Gratis wifi
Gratis parkeren
Exterior view
Booking.com
€ 139
  • Priceline
    € 144
  • Vio.com
    € 125
  • Hotels.com
    € 139
5.0 km van Sure Hotel Lille Tourcoing
Gratis wifi
Gratis parkeren
Booking.com
  • Priceline
    € 113
  • Agoda.com
5.6 km van Sure Hotel Lille Tourcoing
SUPERIOR ROOM WITH GARDEN VIEW
Booking.com
€ 69
  • Priceline
    € 69
  • Expedia.com
    € 59
  • Hotels.com
    € 59
0.0 km van Sure Hotel Lille Tourcoing
Gratis wifi
Gratis parkeren
vue parc et piscine
Booking.com
€ 77
Geen aanbetaling vereist
  • Priceline
  • Agoda.com
    € 77
  • Vio.com
    € 77
5.4 km van Sure Hotel Lille Tourcoing
Gratis wifi
Gratis parkeren
Exterior view
Booking.com
€ 100
  • ibis Styles
    € 100
  • Vio.com
    € 94
  • Expedia.com
    € 99
5.3 km van Sure Hotel Lille Tourcoing
Gratis wifi
Gratis parkeren
Exterior view
Booking.com
  • ibis Budget
    € 60
  • Priceline
  • Agoda.com
4.3 km van Sure Hotel Lille Tourcoing
Gratis wifi
Gratis parkeren
Booking.com
€ 102
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Expedia.com
    € 102
  • Hotels.com
    € 97
  • Priceline
    € 102
6.5 km van Sure Hotel Lille Tourcoing
Gratis wifi
Gratis parkeren
Meer hotels in Bondues bekijken
Beoordelingen (197)
Beoordelingen filteren
197 resultaten
Waardering van reizigers
84
90
19
2
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
84
90
19
2
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 197 beoordelingen
Beoordeeld op 18 oktober 2016

We verbleven hier twee nachten met een vriendengroep van 22 personen. Alles is er zeer netjes. De kamers zijn niet groot, maar hebben alles wat je nodig hebt om er te overnachten. Het personeel is super-sympathiek en zijn 'in' voor een grap. De bar heeft een ruime drankkeuze, aan schappelijke prijs. Het ontbijt is royaal. We namen er ook 2 keer het diner met de ganse groep. Geen speciale keuken, maar wel lekker. Het hotel iszeker een aanrader als je de streek en Rijsel wilt bezoeken. Op enkele kilometers van het hotel kan je je auto gratis parkeren op de parking van een winkelcentrum vlakbij het Metrostation Mercure. De metro (zonder bestuurder!) is een aanbevolen manier om naar Rijsel te reizen: geen parkeerproblemen en om de 10' een metro. Een aanrader dus!

Datum van verblijf: oktober 2016
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Katty3010
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
GALERNE59910, Yasmine, Assistante de direction van Sure Hotel Lille Tourcoing, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 oktober 2016

Katty, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in Comfort Hotel Garden. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan; hiervoor willen wij u dan ook onze oprechte excuses aanbieden. Bij Comfort hotel, streven we naar een hoogwaardige dienstverlening voor elke gast; uw commentaar is daarom erg belangrijk voor ons. U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste maatregelen zullen treffen om het probleem te verhelpen en te voorkomen dat het zich nogmaals voor zal doen. Wij stellen het op prijs dat u uw opmerkingen met ons heeft willen delen en wij hopen dat u ons de kans wilt geven om u in de nabije toekomst beter van dienst te zijn. Hoogachtend, Yasmine

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 augustus 2016

We hebben hier een kort (1 nacht) verblijf mogen genieten op doorreis. Ontvangst in het hotel was vriendelijk en goed. De kamer was prima, proper en goed bad. Helaas waren de bedden wat smal, doch groot genoeg.

Minpunt was wel dat het restaurant gesloten was, waardoor wij alsnog de auto moesten nemen om op zoek te gaan naar een alternatief. Ontbijt was wel uitstekens verzorgd.

Datum van verblijf: augustus 2016
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank koeno415
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
GALERNE59910, assistante de direction van Sure Hotel Lille Tourcoing, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 augustus 2016

Koen, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in Comfort Hotel Garden. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan; hiervoor willen wij u dan ook onze oprechte excuses aanbieden. Bij Comfort hotel, streven we naar een hoogwaardige dienstverlening voor elke gast; uw commentaar is daarom erg belangrijk voor ons. U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste maatregelen zullen treffen om het probleem te verhelpen en te voorkomen dat het zich nogmaals voor zal doen. Wij stellen het op prijs dat u uw opmerkingen met ons heeft willen delen en wij hopen dat u ons de kans wilt geven om u in de nabije toekomst beter van dienst te zijn. Hoogachtend, Yasmine

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 juli 2016 via mobiele applicatie

Voor als alle hotels in Lille vol zitten en je toch in Lille moet zijn. Ongeveer 12 km van het centrum, voor de deur een grote parkeerplaats en achter het hotel een parkje. De ligging is minder, midden op een industrie terrein. Ontbijt is goed en de kamers zijn niet groot. Maar wel schoon en fris.

Datum van verblijf: juli 2016
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Ronald1665
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 19 juli 2015

De prijs-kwaliteit verhouding van dit hotel is goed,het ontbijt was prima
De kamers zijn niet erg groot maar volstaan voor 1 overnachting,de snelweg ligt dichtbij!
Op loopafstand is een McDonalds,want er was op dat moment geen mogelijkheid om te eten.

Kamertip: de zon staat 's middags aan de voorkant van het hotel,de kamers worden dan érg benauwd
Datum van verblijf: juli 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank bernadetta2013
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 19 september 2014

Om lille te bezoeken, zochten we een hotelletje niet te ver van lille. Wij waren aangenaam verrast: vriendelijk onthaal, kamer zeer netjes, een mooi tuinpark om in te wandelen (ondanks het feit dat het hotel verder in een zac zone ligt). We waren ook aangenaam verrast door het zeer uitgebreid ontbijt, voor een schappelijke prijs. Kortom een aanrader. Prijs kwaliteit super.

Datum van verblijf: september 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank nancyd112
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
GALERNE59910, Propriétaire van Sure Hotel Lille Tourcoing, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 oktober 2014

Dank u voor uw opmerkingen over uw verblijf in ons hotel.
Het is met groot genoegen dat we lezen en uw opmerkingen doorgeven aan ons hele team. Serveert u is ons een genoegen en we werken elke dag aan deze uitstekende service te maken.

In afwachting van het plezier van je weer te verwelkomen, dan kunt u, Mevrouw de Voorzitter, onze hartelijke dank.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken