Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk ijs en gezellige binnentuin.”
Beoordeling van Glaces et Delices

Glaces et Delices
Geclassificeerd als nr. 1 van 2 Dessert in Goudargues
Gegevens restaurant
21 juli 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellig en goed onderhouden binnentuin, vriendelijk personeel en heerlijk ambachtelijk bereid ijs! Echt de moeite waard dit, niet direct in het oog springend, terras op te zoeken.

Datum van bezoek: juli 2022
1  Bedank Marjo O
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (200)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 200 beoordelingen

31 juli 2019 beoordeeld

Om bij deze binnentuin te komen, moet je eerst door een klein gangetje.
Daarna kom je op een gezellig pleintje waar je een heerlijk ijsje kunt eten, maar ook een lekker kopje koffie kan drinken.

Datum van bezoek: juli 2019
1  Bedank Watvindenweervan
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
28 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk lekker ijs, vriendelijke bediening en zeer hondjes-vriendelijk inclusief vers water.
Wij gaan er zeker terug!

Datum van bezoek: juli 2019
2  Bedank 536glynnisd
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
25 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

‘s Avonds na het eten even het dorpje in gelopen om een heerlijke ijscoupes te scoren met 2 gezinnen (8 personen). Binnen 10 minuten stonden alle 8 verschillende coupes op tafel en konden we giga lekker smullen. Bijzonder combinaties. Echt een aanrader.

Datum van bezoek: juli 2019
1  Bedank geostrj
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
2 augustus 2018 beoordeeld

Gewoon lekker ijs. Alleen 3 euro per bolleke is te duur dat moet goedkoper kunnen. Wel fijn zitten in de binnentuin.

Datum van bezoek: juli 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank b0bbes
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Glaces et Delices bekeken, bekeken ook

 

In Glaces et Delices geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.