Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
ibis
US$ 94
Booking.com
US$ 94
Vio.com
US$ 91
PricelineUS$ 94
Expedia.comUS$ 99
ZenHotels.comUS$ 100
alle 16 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (405)
Beoordelingen filteren
405 resultaten
Waardering van reizigers
49
164
131
38
23
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
49
164
131
38
23
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 405 beoordelingen
Beoordeeld op 1 april 2022

3,50 EUR voor een eenvoudige koffie en hij is niet eens heet. Bij gebrek aan een café in de buurt ben ik hier binnen gestapt terwijl ik wachtte aan het registratiecentrum voor Oekraïense vluchtelingen.

Datum van verblijf: april 2022
Reistype: Reisde alleen
Bedank KoenPalstermans
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Stephan Vanwingene, Directeur général van ibis Brussels Expo Atomium Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 april 2022

Beste Koen, Bedankt voor uw review, dankzij uw opmerking ontdekten we dat er inderdaad iets mis is met het verwarmingselement van ons toestel en kunnen we het laten repareren. Bij een volgend bezoek bied ik u graag een hete koffie van het huis aan ! Met vriendelijke groet, Stephan

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 januari 2020

Ibis Expo Atomium ligt heel centraal in de rand van Brussel. Vanuit het praktisch hotel ben je zo in het centrum van de stad of in de deelgemeenten of wijken. Vriendelijke en behulpzame bediening en dito onthaal. Mooie prijs/kwaliteit verhouding...

Datum van verblijf: januari 2020
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank Hint P
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 5 augustus 2019

Datum van verblijf: augustus 2019
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van Tripadvisor LLC of een van haar partners. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 22 juli 2019

Zeer goed ontvangst en perfect gelopen door een vriendelijke & ervarende meneer van de receptie!! De kamers zijn OK en ook de temperatuur binnen in de kamer. Overal in het algemeen van het hotel is prima!

Datum van verblijf: juli 2019
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank Novojim
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 8 juli 2019 via mobiele applicatie

Het personeel is goed maar verder zijn er geen redenen om hier nog eens te overnachten als ik in Brussel ben. Het gebouw en het meubilair zijn allemaal aan vervanging toe. Je kan zien dat enige tijd geleden nog wel is geprobeerd om het een en ander een likje verf te geven en dat men daarbij regelmatig goed is uitgeschoten. Bedden zijn slecht en de badkamers krap. Douchecabine is zo krap dat als je omdraai om volledig onder de straal te gaan staan je altijd met wel een lichaamsdeel de knop weer dicht drukt. Ook het ontbijt was erg slecht. Voor 15 euro oud brood, verlepte kaas en andere niet heel verse producten aanbieden kam gewoon niet.
kortom: dit hotel is ibis onwaardig.

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank Glenn033
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Stephan V, Directeur général van ibis Brussels Expo Atomium Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 juli 2019

Gaachte gast,

Ik dank u voor de tijd die u genomen heeft om uw bevindingen mee te delen. Klaarblijkelijk zijn we er niet in geslaagd u een aangenaam verblijf te bezorgen, waarvoor mijn excuses. We proberen voortdurend de staat van
onze kamers op peil te houden en voeren de nodige reparaties uit, soms lukt dit niet helemaal.
De grootte van onze badkamers kunnen we helaas niet aanpassen, ze optimaal onderhouden wel.
Ik betreur het ten zeerste dat de kwaliteit van het brood en het beleg u niet bevallen is, we zorgen nochthans voor een continue aanvulling met vers gebakken brood, koeken en beleg. Mochten we daar tijdens uw verblijf een steek laten vallen hebben spijt me dat oprecht.
We zullen zeker het nodige doen om dit in de toekomst te vermijden. Ik dank u nogmaals voor uw opmerkingen en hoop dat u in de toekomst weer voor Ibis zult kiezen. Met vriendelijke groeten,
Stephan Vanwingene, General manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken