Anoek d
Wilrijk, België

praktisch maar niet top

3,0 van 5 bollen28 nov 2022 beoordeeld
Het hotel ligt vlak bij de expo dus dat is ideaal voor als je daar moet zijn. Het is netjes en alles is aanwezig dat aanwezig moet zijn. Het ligt wel langs een drukke weg en onze raam ging ook niet dicht. De muren zijn niet al te dik dus je hoort veel van je buren.
Datum van verblijf: november 2022
3,0 van 5 bollenKamers
Hotel- cmanager, Owner van ibis Brussels Expo Atomium Hotel, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 1 dec 2022
Beste Anoek,
Bedankt voor uw feedback.

Wat fijn dat jullie genoten hebben van onze gunstige ligging. Het spijt ons dat jullie wat geluidshinder hebben ondervonden. Het is altijd mogelijk dit te melden bij de receptie, dan zoeken we samen met jullie naar een oplossing. Hopelijk hebben jullie desondanks genoten van een goede nachtrust.

Met vriendelijke groeten en graag tot nog eens,

Stephan Vanwingene, General Manager
      L'entrée de l'hôtel
      1.0 km van ibis Brussels Expo Atomium Hotel
      Meer hotels in Grimbergen bekijken
      Beoordeeld op 1 april 2022

3,50 EUR voor een eenvoudige koffie en hij is niet eens heet. Bij gebrek aan een café in de buurt ben ik hier binnen gestapt terwijl ik wachtte aan het registratiecentrum voor Oekraïense vluchtelingen.

Datum van verblijf: april 2022
      Reistype: Reisde alleen
      Stephan Vanwingene, Directeur général van ibis Brussels Expo Atomium Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 april 2022

Beste Koen, Bedankt voor uw review, dankzij uw opmerking ontdekten we dat er inderdaad iets mis is met het verwarmingselement van ons toestel en kunnen we het laten repareren. Bij een volgend bezoek bied ik u graag een hete koffie van het huis aan ! Met vriendelijke groet, Stephan

Beoordeeld op 30 januari 2020

Ibis Expo Atomium ligt heel centraal in de rand van Brussel. Vanuit het praktisch hotel ben je zo in het centrum van de stad of in de deelgemeenten of wijken. Vriendelijke en behulpzame bediening en dito onthaal. Mooie prijs/kwaliteit verhouding...

Datum van verblijf: januari 2020
      Beoordeeld op 5 augustus 2019

Datum van verblijf: augustus 2019
      Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
      Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van Tripadvisor LLC of een van haar partners. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
      Beoordeeld op 22 juli 2019

Zeer goed ontvangst en perfect gelopen door een vriendelijke & ervarende meneer van de receptie!! De kamers zijn OK en ook de temperatuur binnen in de kamer. Overal in het algemeen van het hotel is prima!

Datum van verblijf: juli 2019
      Beoordeeld op 8 juli 2019 via mobiele applicatie

Het personeel is goed maar verder zijn er geen redenen om hier nog eens te overnachten als ik in Brussel ben. Het gebouw en het meubilair zijn allemaal aan vervanging toe. Je kan zien dat enige tijd geleden nog wel is geprobeerd om het een en ander een likje verf te geven en dat men daarbij regelmatig goed is uitgeschoten. Bedden zijn slecht en de badkamers krap. Douchecabine is zo krap dat als je omdraai om volledig onder de straal te gaan staan je altijd met wel een lichaamsdeel de knop weer dicht drukt. Ook het ontbijt was erg slecht. Voor 15 euro oud brood, verlepte kaas en andere niet heel verse producten aanbieden kam gewoon niet.
      kortom: dit hotel is ibis onwaardig.

Datum van verblijf: juli 2019
      Stephan V, Directeur général van ibis Brussels Expo Atomium Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 juli 2019

Gaachte gast,

Ik dank u voor de tijd die u genomen heeft om uw bevindingen mee te delen. Klaarblijkelijk zijn we er niet in geslaagd u een aangenaam verblijf te bezorgen, waarvoor mijn excuses. We proberen voortdurend de staat van
      onze kamers op peil te houden en voeren de nodige reparaties uit, soms lukt dit niet helemaal.
      De grootte van onze badkamers kunnen we helaas niet aanpassen, ze optimaal onderhouden wel.
      Ik betreur het ten zeerste dat de kwaliteit van het brood en het beleg u niet bevallen is, we zorgen nochthans voor een continue aanvulling met vers gebakken brood, koeken en beleg. Mochten we daar tijdens uw verblijf een steek laten vallen hebben spijt me dat oprecht.
      We zullen zeker het nodige doen om dit in de toekomst te vermijden. Ik dank u nogmaals voor uw opmerkingen en hoop dat u in de toekomst weer voor Ibis zult kiezen. Met vriendelijke groeten,
      Stephan Vanwingene, General manager