Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gezellig restaurabt waar je met de ganse familie aan een goede prijs kan eten”
Beoordeling van Botta 'N Ik

Botta 'N Ik
Geclassificeerd als nr. 3 van 27 Restaurants in Grimbergen
Certificaat van uitmuntendheid
Gegevens restaurant
12 maart 2020 beoordeeld

Uitstekend restaurant als alteratie tussen het heel 'chique' en de betere eetgelegenheid.
Gezellig eethuis waar je ongedwongen kan gaan eten.
Vriendelijke uitbaters die detail door hebben voor kleine attenties

Datum van bezoek: maart 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank JaakMeise
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (103)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 103 beoordelingen

26 februari 2020 beoordeeld

Verrassende schotels zoals de choucroutte. Alles was zeer lekker en warm, opgediend door zeer vriendelijk personeel. De champagne was flets en de muziek bleef na een verjaardagsliedje te had staan. Voor herhaling vatbaar.

Datum van bezoek: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank GoPlaces827377
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 februari 2020 beoordeeld

Lekker eten, mooi kader, goede bediening ... doe zo verder zou ik zeggen ! Een aanrader ! Wij komen zeker nog terug !

Datum van bezoek: december 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Sleeucar
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Met vrienden gaan eten in het steeds druk bezochte restaurant. Vriendelijke bediening en gekozen voor o.a. everzwijn dat wat droogjes was.
Had het vlees liever in een stoofpotje geproefd. De combinatie van de saus bij de St. Jacobs vruchten was niet zo lekker.
Een goede dame blanche was een goede afsluiter alhoewel ik deze liever niet in een grote soeptas zag opgediend.
Met een lekkere koffie afgesloten.
Tijdig reserveren.

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank Louis11111
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 januari 2020 beoordeeld

Alles van aperitief tot en met dessert was super lekker ! Heel gezellig, leuke sfeer, top personeel. Kortom een restaurant waar we zeker naar terugkeren.

Datum van bezoek: januari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Odette M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Botta 'N Ik bekeken, bekeken ook

Grimbergen, Vlaams-Brabant
Grimbergen, Vlaams-Brabant
 
Grimbergen, Vlaams-Brabant
Vilvoorde, Vlaams-Brabant
 

In Botta 'N Ik geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
België
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.