Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Weeral top! ”
Beoordeling van De Refugie

De Refugie
Geclassificeerd als nr. 1 van 43 Restaurants in Tienen
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 65 US$ - 88 US$
Keukens: Belgisch
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Afgelopen zaterdag weer eens genoten van een heerlijk én origineel menu!
Gerechten zijn zeer lekker, ruim voldoende qua portie en worden erg mooi gepresenteerd.
De gastvrouw doet er alles aan om je een fijne avond te zorgen terwijl haar man met het keuken-team al dat lekkers bereidt.
Wat mij betreft hét restaurant van Tienen als je lekker en verzorgd wil eten!

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank Kje77
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (158)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 158 beoordelingen

6 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Beste beleving ooit! Zeer lekker gegeten. Nooit gedacht op voorhand dat dit restaurant zo subliem eten zou serveren. Wij hadden een bon gewonnen voor een all in menu. De zaakvoerders deden niet moeilijk over het feit dat we geen wijn dronken en hebben ons niets aangerekend. Wij rijden met plezier 70km terug om hier te komen eten!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Gabriele D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 juni 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Aan te raden.Goede wijn behoort geen krans:zelf te ontdekken je zal het niet betreuren.Gastvrouw is ook professionele wijnkenner!

Datum van bezoek: juni 2020
Bedank Marie B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 mei 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Menu voor moederdag besteld. Super lekker en verzorgd. Duidelijke opwarminstructies. Hopelijk nog zo een aanbod voor vaderdag. Kwaliteit zoals we dat van jullie gewend zijn. Bedankt Katrien en Jean François. Nog steeds een top adres in Tienen .

Datum van bezoek: mei 2020
1  Bedank christanc10
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer lekker en bij prijs alles tot in de puntjes geregeld voor herhaling vatbaar we komen zeker eens terug met vrienden

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank Vacation13636164987
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die De Refugie bekeken, bekeken ook

Tienen, Vlaams-Brabant
Tienen, Vlaams-Brabant
 
Tienen, Vlaams-Brabant
Tienen, Vlaams-Brabant
 

In De Refugie geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding