Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker eten!”
Beoordeling van KRNK Restaurant & Bar

KRNK Restaurant & Bar
Geclassificeerd als nr. 1 van 123 Restaurants in Kuta
Prijsklasse: 2 US$ - 6 US$
Gegevens restaurant
15 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Een vriend raadde me dit restaurant aan en het top als je zin hebt in westers eten. Ik at de dirty burger en heb niet vaak zulke lekkere burgers gegeten!

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank Annaschrijft
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
KenzaGiliAir, Owner van KRNK Restaurant & Bar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 maart 2020

Dankjewel voor je review Anna! Goed om to horen dat jullie de burgers so lekker vonden! We hopen jullie snel weer the zien in ons restaurant in Kuta Lombok.

KRNK Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.422)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 1.422 beoordelingen

5 maart 2020 beoordeeld

Zoveel keus en voor een goede prijs! Ook veel vegetarische opties. Heerlijke kip burger gegeten. Grote porties en royaal belegd. Leuk aangekleed en gezellige sfeer. Het personeel is grappig, komt bij je zitten en helpt mee bij keuze stress! Zeker een aanrader!

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank 320marissav
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
KenzaGiliAir, Owner van KRNK Restaurant & Bar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 maart 2020

Thank you for taking the time to review us Marissa! Great to hear that you enjoyed the burgers in our restaurant in Kuta Lombok and that the portions were perfect. Happy to know that the team made your visit even better:) Hope to see you again!!

KRNK Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik had een pizza en burger gedeeld, beide waren erg lekker! Het personeel was vriendelijk en er hing een goed sfeertje.

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank Annemieke V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 februari 2020 beoordeeld

We hebben hier heerlijk gegeten en de pizza's zijn erg aan te raden. Goede service en leuk sfeertje.

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank jordinm748
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 januari 2020 beoordeeld

Hebben hier heerlijk gegeten. Hangt een heel gezellige sfeer. Leuk voor zowel eten als borrelen. Zeker een aanrader!

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank oneloveforindo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die KRNK Restaurant & Bar bekeken, bekeken ook

 

In KRNK Restaurant & Bar geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding