Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zeer lekker”
Beoordeling van Voila Bij Den Hollander

Voila Bij Den Hollander
Geclassificeerd als nr. 4 van 65 Restaurants in Aarschot
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 17 US$ - 28 US$
Gegevens restaurant
1 maart 2019 beoordeeld

In tegenstelling tot wat men algemeen zou verwachten moet ik eerlijk zeggen dat niet alle Nederlanders van de zuinige kant zijn. De portie die men krijgt zijn zeer groot en bovendien afgewerkt. Wij zijn er al verschillende malen gaan eten als stel maar ook met de ganse familie en nooit zijn we er buiten gestapt met het gevoel dat er iets niet in orde was. Bij de hoofdschotel krijgt men ook telkens schotels warme en koude groenten en een kommetje fruit. De prijs van de huiswijn ( 19 eur ) is zeer laag voor de aangeboden kwaliteit maar de prijzen zijn algemeen zeer correct. Voldoende parking aanwezig.

Datum van bezoek: februari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank claeswilliam2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (83)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

7 - 11 van 83 beoordelingen

5 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Een tweede bezoek aan dit restaurant bevestigde wat we in ons eerste bezoek reeds ervaarden. Namelijk heerlijk eten en supervriendelijke bediening aan correcte prijzen.
Het broodje op voorhand was top. Onze maaltijden waren heerlijk en de extra groentjes ernaast vond ik super.
Wij gaan zeker nog terug.

Datum van bezoek: januari 2019
Bedank ineswa
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 december 2018 beoordeeld

Een aanrader om zeker te doen en zelfs meermaals te doen. Warme, oprechte en supertoffe gastvrouw met toffe dochters. Het is een restaurant met een gezellige huiselijke sfeer. Een kok die heel lekker eten maakt met dagverse ingrediënten.
Zeker binnen springen als je passeert en genieten van al het lekkers dat geserveerd wordt door een topteam!!

Datum van bezoek: november 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Iris_Tom
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 oktober 2018 beoordeeld

Onlangs ontdekt en al 3x geweest...Dat zegt genoeg! Normaal zouden we hier voorbij rijden,maar dankzij de goede commentaren toch geprobeerd. En wat een verrassing! Dit restaurant kan je met niets vergelijken,het heeft een uniek concept. Gerund door een familie (keuken en zaal),wat een voordeel is naar service toe. Geen vaste kaart,maar een suggestiebord met heel veel keuze,voor ieder wat wils. Er zijn elke dag kleine aanpassingen,wat wil zeggen dat hier met verse producten gewerkt wordt. Je wordt hier verwend met leuke extra's. Vers warm brood met kruidenboter staat direct op tafel.Bij het hoofdgerecht krijg je koude en warme groenten en nog een extraatje volgens het seizoen. Het eten is zeer lekker bereid,een pluim voor de kok. En je wordt zeer vlot en met de glimlach bediend. Een aanrader dus...

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank 786Anna
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 september 2018 beoordeeld

Al dikwijls voorbij deze zaak gereden en dan is het er toch eens onverwacht van gekomen om er gaan te eten. Ik had er wel al veel positieve reacties van gehoord, en terecht! Heel vriendelijke bediening en lekker gegeten. Erg leuk zijn de bijgerechten, koude en warme groenten, die je bij uw hoofdgerecht krijgt en dit allemaal zoveel je wil. Voor herhaling vatbaar ;-)

Datum van bezoek: september 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank jurgen c
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Voila Bij Den Hollander bekeken, bekeken ook

Aarschot, Vlaams-Brabant
 
Aarschot, Vlaams-Brabant
Aarschot, Vlaams-Brabant
 
Aarschot, Vlaams-Brabant
Aarschot, Vlaams-Brabant
 

In Voila Bij Den Hollander geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding