Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Diner met verse lokale ingrediënten ”
Beoordeling van Ristorante Pizzeria Elena

Ristorante Pizzeria Elena
Geclassificeerd als nr. 4 van 28 Restaurants in Venturina Terme
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 18 US$ - 41 US$
Dineropties: Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
6 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Twee keer fantastisch gegeten. Pasta met vis van de dag, inktvis en verse scampi’s. Pizza voor de kinderen, met verse tomaten en mozerella. Geweldige desserts. Ik raad deze plek iedereen aan. Wel reserveren want de tent zit elke avond vol (vooral met locals, dus ja..).

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank Mark v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.062)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 1.062 beoordelingen

15 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik heb hier de beste pizza gegeten ooit.!
Hier gekomen door tripadvisor en ga het nu iedereen aanraden!!!

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank Dreamer23145272742
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Vanuit camping Albatros er naar toe gereden naar aanleiding van de positieve recensies. De pizza was goed. De bediening vriendelijk. Was de moeite waard. De keuze van de rest van de kaart viel tegen, maar als je voor de pizza komt ben je op een goed adres

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank RobertW5384
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 augustus 2017 beoordeeld

Al in tijden niet zo goed gegeten en ik zou dit restaurant zijn voorbij gelopen zijn als ik op tripadvisor niet de recenties had gelezen. Het is echt een lokaal restaurant en de bediening kan ook alleen maar italiaans. Maar het eten is echt zeer goed en perfect. Kortom als je hier in de buurt iets zoekt ga dan hier heen.

Datum van bezoek: augustus 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank HaraldH154
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk eten tegen een goede prijs. Houtgestookte oven voor de pizza's.
De tonijn kan ik van harte aanbevelen. Ook de toetjes niet vergeten.

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank Cooperkim
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Ristorante Pizzeria Elena bekeken, bekeken ook

Venturina Terme, Province of Livorno
Venturina Terme, Province of Livorno
 
Venturina Terme, Province of Livorno
Venturina Terme, Province of Livorno
 

In Ristorante Pizzeria Elena geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding