Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Diner”

QC's Seafood Restaurant Bar and Townhouse
Geclassificeerd als nr. 5 van 26 Restaurants in Cahersiveen
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 7 US$ - 48 US$
Keukens: Iers
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch, Lokale keuken, Speciale gelegenheden, Barscene, Zakelijke bijeenkomsten
Dineropties: Lunch, Ontbijt, Diner, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
16 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima gegeten, glas witte wijn voor €7,- is wat prijzig maar verder alles top! Vriendelijke bediening en leuke kaart. Grappig dat 'entree' dus hoofdgerecht betekent!

Bedank peerke1962
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (667)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 667 beoordelingen

1 april 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit is gewoon een prima restaurant. Alles gemaakt met verse producten. Als je tot 18:45 komt is er een early bird discount. Wel scherp op tijd komen. 2 gangen voor ca 20 €.. wat toch een mooie korting is.
Er brand een mooi haardvuur en er is een gezellige sfeer.,maar toch is het klassevol. Het was er wel druk maar alles ging vlot. Aanrader, zeker als je graag vis eet.

Bedank Gerard G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AndrewCahersiveen, Owner van QC's Seafood Restaurant Bar and Townhouse, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 april 2016
Google-vertaling

Dear Gerard G
thank you for the 5 star review, we appreciate you taking the time to review us and we are delighted you enjoyed your evening with us,
kind regards
kate

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 augustus 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker gegeten maar erg gehaast allemaal. Het was ook erg druk, we hadden de indruk dat we weer snel plaats moesten maken voor de volgende gasten.

Bedank Coosje H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AndrewCahersiveen, Owner van QC's Seafood Restaurant Bar and Townhouse, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 augustus 2015
Google-vertaling

Dear CosteJ
thank you for your review, sorry that you felt rushed, because of it being very busy, we certainly do not want our customers to get that impression, unfortunately where we live there is a 6 week peak where it is unbelievable busy, outside of this period it is completely relaxed and chilled.
regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 juli 2014 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed eten; zeer vriendelijke bediening; schone, goed op elkaar afgestemde inrichting; mooi glaswerk; oog voor detail [sfeerlichtjes ;-)]

Bedank Jo L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AndrewCahersiveen, Owner van QC's Seafood Restaurant Bar and Townhouse, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 augustus 2014
Google-vertaling

Thank you. please visit again !!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie
Google-vertaling

Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AndrewCahersiveen, Owner van QC's Seafood Restaurant Bar and Townhouse, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 juli 2017
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die QC's Seafood Restaurant Bar and Townhouse bekeken, bekeken ook

 
Cahersiveen, County Kerry
Cahersiveen, County Kerry
 

In QC's Seafood Restaurant Bar and Townhouse geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding